torstai 10. toukokuuta 2012

Käryävät käämit

Taas on mennyt puoli päivää tussaroidessa tämän PuuCeen kanssa, toivottavasti vakuutus hankkii pian uuden Macin minulle tuon hajonneen tilalle. Niin, se hajonnut kone oli kuulemma kastunut. Oletettavasti olen loiskauttanut teemukistani sen päälle telkkua katsellessani, enkä ole itse hoksannut mitään. GRRR. En ymmärrä kuka näihin PC-kiusankappaleisiin rahojaan laittaa, kun Macin saa kuitenkin ihan siedettävällä hinnalla.

Tuli yhtäkkiä mieleen, että onhan minulla miltei käyttämätön Android-tabletti. Vehje kyllä löytyi, mutta pihaa ei mistään. Tai piuhoja kyllä löytyy sekalainen kimara, mutta ei just sitä oikeaa latausjohtoa. Miksi ihmeessä ei voisi olla jotakin universaalia laturinpiuhaa, joka kävisi kaikkiin maailman vehkeisiin?

Vielä hullummaksi on menty kun joissain maissa, kuten esim. UK, RSA, Sveitsi, USA on mitä merkillisimpiä pistokkeita. Uh.
Sinänsä mielenkiintoista, että löysin yhden laturin, jonka pää ei sovi mihinkään omistamaani laitteeseen. Mielenkiintoista...

Muutenkin on sattunut ja tapahtunut kaikenlaista. Yhtenä päivänä tulin koiran kanssa sisäään lenkin jälkeen ja ulko-ovi päästi kammottavan KRAAKS-äänen, eikä mennyt kiinni sen jälkeen. Huoltomies onneksi kampesi paikalle suhteellisen nopeasti ja kiristi saranoitten ruuvit. Onneksi ei mennyt ovi vaihtoon, meillä kun on sen verran vanha taloyhtiö että täällä on ihanat ja paksut massiivipuuovet.

Tämän insidentin jälkeen aion ruveta laittamaan ruokaa itselleni ja laitoin liesituulettimen lampun päälle. Kuinka ollakaan, se RÄJÄHTI! Siis oikeesti: Kuului kamala posaus ja nousi savupilvi! Olin saada slaagin.

Avasin etupaneelin varovasti ja papukaijapihdeillä sain pois lampun jämät. Valitettavasti siitä sateli pieniä lasinsirpaleita keittiön lattialle, ja loppupäivä kuluikin kaivellessa puukolla niitä pieniä siruja kantapäistä.

Niin, puukolla, kun pinseteistä ei ollut mitään apua.

Ruokakin jäi laittamatta ja koissun kanssa tilasimme pizzan puoliksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!