lauantai 12. joulukuuta 2020

Niitänäitä

Onpa taas ollut hirvittävä pinnistys ennen lomaa. Lomaakin on lykätty koko vuosi, ja se pitää pitää ennen vuodenvaihdetta. Vain viisi päivä saa siirtää seuraavalle vuodella ja nekin sitten pitää pitää kolmen kuukauden sisällä.

Aina sama juttu: Oli lääkefirma mikä hyvänsä, tuntuu, että vuoden loppu tulee yllättäen. Täytyy tuhlata viimeiset budjetit, jotka eivät siirry seuraavalle vuodella. Ihan kuin tämä olisi yllätys joka vuosi.

Joka tapauksessa tein torstaina viimeisen flexi dayn (meillä on kerran kuukaudessa mahdollisuus puolipäivävapaaseen) ja sitten hiukan yli kolmen viikon lomalle. Eilen tosin piipahdin sen verran illalla töissä, että osallistuin työporukan pikkujouludrinksuihin illalla.

Joulukuusi The Ritzissä Lontoossa joku vuosi takaperin.

Harmistuttaa sekin, että nyt ei pääse matkustelemaan. Kaipaan Lontooseen. Olisin halunnut mennä sinne katsomaan jotakin joulunäytelmää (pantomime, joka ei ole sama kuin suomalaisten tuntema pantomiimi, vaan interaktiivinen joulunäytelmä, joka perustuu johonkin satuun).

Kyllähän tämä kotona kököttäminen kiristää pipoa. Tosin olen säännöllisesti "ulkoillut" ystävien kanssa, mutta tällä hetkellä ainakin Turussa korona on leviämisvaiheessa, joten ehkä ensi viikolla tapaamme livenä.

Eilen oli tosiaan työporukan pikkujouludrinksut etänä. Kivaa oli, vaikka se ei voitakaan henkilökohtaista kontaktia. Muu porukka Dublinissa jatkoi siitä viinitastingiin, joka oli firman Social Clubin järjestämä. Osallistujille tuotiin viininäytteet kotiovelle ja kaikki meni klubin piikkiin. Harmitti vähäsen, kun en voinut osalllistua! Ko. klubilla oli jo aiemmin cocktail-kurssi, johon ainekset tuotiin myös kotiovelle ja itse kurssi oli etänä MsTeamsin kautta.

Alla kuvia Lontoon Ritzistä. Joulun alta kaikki, myös tuo Christmas caroling -kuva.

3 kommenttia:

 1. Aina sama juttu: Oli lääkefirma mikä hyvänsä, tuntuu, että vuoden loppu tulee yllättäen. Täytyy tuhlata viimeiset budjetit, jotka eivät siirry seuraavalle vuodella. Ihan kuin tämä olisi yllätys joka vuosi.joo,että mitä tapahtuu,neuroleptejä vaan syötetään kaikille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neuroleptien määrääminen EI OLE lääketehtaiden vastuulla, vaan lääkärien.

   Poista
  2. "Aina sama juttu: Oli lääkefirma mikä hyvänsä, tuntuu, että vuoden loppu tulee yllättäen. Täytyy tuhlata viimeiset budjetit, jotka eivät siirry seuraavalle vuodella. Ihan kuin tämä olisi yllätys joka vuosi"

   Tämähän ei todellakaan liity neurolepteihin yhtään mitenkään.

   Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!