torstai 25. heinäkuuta 2024

Ostoksilla Raision Myllyssä

Käyn aina silloin tällöin (ruoka)ostoksilla Raision Myllyssä. Eihän se ihan tässä vieressä ole, ja supermarketteja löytyy lähempääkin. Niistä löydän ihan samat tavarat,kuin Myllyn Prismasta. Mutta silti ajelen sinne Raisioon mielelläni joskus.

Nyt huomasin, että siellä on Yeppon myymälä. Iloisen myyjän mukaan se on ollut Myllyssä jo vuoden verran, mutta ei samassa paikassa, joten ilmankos en sitä ollut hoksannut. Yleensä kun käyn vain ja ainoastaan siellä Prismassa ruokaostoksilla (ja jos teen sen aamutuimiin, juon Kulman Keittiön kuppilassa jättilatten).

Huomatkaa koko verrattuna teelusikkaan!

Mutta siis siihen Yeppoon... Myyjä tuli heti juttusille ja päätin siinä vaiheessa, että voisihan sitä ostaa vaikka jonkin seerumin, niitä kun menee aina. 

Ystävällinen myyjä johdatti minua liikkeen läpi kokeilemaan kämmenselälleni useita kollageenipitoisia seerumeita kertoen, että "nämä lisäävät kollageenin tuotantoa ihossa" (asiahan ei ole ihan niin, kollageenisäikeiden syntyä voi stimuloida nykytiedon valossa vain tretinoiinilla - tai retinolilla, topikaalinen kollageeni vain parantaa ihon kosteustasapainoa). 

En viitsinyt korjata, ja pyysin kokeilla jotakin muutakin. Katsaus ympäri pienen liikkeen jatkui, ja huomasin myös, että möivät Numbuzinia (Numbuz.:n). Siitä voi jo innostua, koska kokeilemani sen brändin tuotteet ovat olleet kaikki todella loistavia ja postaukset niistä löytyvät haulla tästä blogista.


Päädyin siis ostamaan  Skin1004 Madagascar Centella - tuotelinjan Probio-Cica Intensive Ampoule - pullon hintaan 40 euroa. Kotona katsoin netistä Stylevanan hinnan, ja outs! Sieltä sen saisi hintaan 15,59 euroa (ja vielä mainoslinkki todisteeksi). Stylevanan ongelma on vaan siinä, että edes kuukausi ei riitä toimitukseen, eli hidasta on!

Tämä Probio-Cica on kuulemma Skin1004 Madagascar Centella -linja ikääntyvälle iholle.

Sitten kävin Prismassa, enkä sielläkään voinut välttää kosmetiikkahyllyjä. ne oli siirretty juuri matkalle kassoille, eli pyydys sekin, kun nyt ajatellaan, että marketissa on kaksi sisäänkäyntiä ja miltei jokainen käy siellä perällä olevilla maitohyllyillä. Näin nekin ihmiset, siitä huolimatta, mistä tulevat sisään, joutuvat kävelemään kosmetiikkahyllyjen ohi.


Heräteostoksena hankin Gosh Eye Brightening Conceal -voiteen (sävy 002 Soft Pink, ylhäällä), Essence Life Coral -huulinaamion (alavasemmalla) ja Catricen Poolside of Life Collection kynsilakan sävyä 003 Purple Skies (alaoikealla). Se näyttää tältä kynsillä yhdellä kerroksella.


 Siis se on hyvin sateenkaaren värejä heijastava vaalea lila.

Kiinnostiko joku näistä erityisesti? Postausta tulossa erikseen ainakin joistain.

11 kommenttia:

  1. Yeppossa kävin ihmettelemässä, kun etsin silmänalusnaamio-lappusia. Valikoima oli kyllä laaja, mutta noita lappusia en bongannut. Ne ei taida olla nyt juuri trendikkäitä? Korealaiseen brändiin (Nobe) päädyin lopulta toisesta liikkeestä.

    En ollutkaan kiinnittänyt huomiota kosmetiikkaosaston sijaintiin Prismassa, mutta noinhan se on sijoitettu. Kosmetiikka on yksi syy, miksi aina välillä käyn Prismassa. SOK on hinnoitellut esimerkiksi Lumenen ja Mossan tuotteita monta euroa halvemmiksi Prismaan kuin Sokokselle. Ja kun moni on hehkuttanut Normalin hintojen halpuutta niin ainakin L'Orealin sampoot oli vain senttejä kalliimpia Prismassa kuin Normalissa. Mutta tuo huulinaamio: onko se oikeasti noin kirjavaa vai onko kirjavuus vain tuossa pakkauksessa? -q

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpa ihme, ettet noita silmänaluslappusia läytänyt, kun Saksassa niitä on joka kauppa täynnä.

      Poista
    2. Ai niin, tuo huulinaamio. Se on ihan tavallisessa kirkkaassa lasipurkissa, ja todellakin tuon väristä. Kirjoittelen siitä erikseen myöhemmin, kunhan testaan.

      Poista
  2. Hyvä vinkki voiteista seuraavalle Saksan matkalle.

    Minä kävin Helsingin reissulla Lykossa vihdoin. Siellä oli tupa täynnä porukkaa, ja muutama purkki ja tuubi sieltä tarttui. Beauty of Joseon on nyt kuulemma kovassa nosteessa oleva korealainen merkki. Ostin seerumin ja sfp-päivävoiteen. Pixin heleyttävä korostusvoide tarttui mukaan. Aiemmin ostin näitä kaikenlaisia heleyttäviä seerumeita ja Diorilta aiemmin jonkilaisen kuulautta antavan puuterin. No se oli virhe ostos se puuteri. Naama näytti ihan omituiselta joka kerta kun sitä laitoin. Hohtoa oli naamassa niin että nauratti ihan.

    Lumenella on aika hyvä
    Instant illuminizer. On nestemäinen. Nyt tätä Pixiä testailen. Rediance perfector.

    Nina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taidankin tietää tuon Diorin puuterin, minulla on tainnut olla se sama. Tekee ihan avaruusolion näköiseksi 🤣.

      Poista
  3. Tuo essencen huulinaamio on niin houkutteleva! Mutta itselleni ihan liian iso purkki, en saisi ikinä käytetyksi loppuun :D Samaisen kynsilakan ostin itsekin :)

    VastaaPoista
  4. Tuo kynsilakka näyttää kivan väriseltä. Katselin sitä lomalla Pohjanmaalla, mutta jäi ostamatta. Toki löydän sitä täältä Hgistä kyllä jostain. Ei ole ollut ko. merkin lakkoja, niin kiinnostaisi tietää millainen pysyvyys keskimäärin. Toki se vaikuttaa kovasti, että mitä niillä käsillään tekee ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kynsilakka oli yllättävänkin kiva parilla kerroksella. Tällaisesta metallisävystä ei vaan saa kunnon kuvaa. Pysyvyyskin on aika hyvä, tosin käytän aina alus- ja päällyslakkaa, kun lakka aina ensimmäisenä kuluu pois kynsien kärjistä.

      Poista
  5. Vastaukset
    1. Kyllä, hiukan tosin kirpaisi tuon seerumin hinta, kun sen olisin voinut hankkia Stylevanasta paljon edullisemmin.

      Kynsilakka on kaunis!

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!