keskiviikko 11. toukokuuta 2011

Vaihtoehtoisten hoitojen tutkiminen jatkuu

Kävin tänään lymfahieronnassa - vaihteeksi. Hoitajana oli aikamoinen "foliohattutäti", mutta tykkäsin kovasti. Tunnin käsittely virkisti kummasti. Hänellä oli muitakin hoitoja tarjolla, joten tilasin maanantaiksi kahden tunnin intialaisen ayurvedisen hieronnan. Katsotaan, miltä se vaikuttaa!

Se on ainakin varma, että sen jälkeen on ihan yltäpäältä öljyssä tukkaa myöten.

Hän tuntui myös tietävän aika paljon eteerisistä öljyistä, ja suositteli minulle mustakuusiöljyä ja olkikukkaöljyä (!!). Minusta olkikukat eivät tuoksu millekään, ja mustakuusesta en ole kuullutkaan. Heräsi kuitenkin kysymys: Olenko minäkin muuttumassa "foliohattutädiksi"?

Toisaalta pitää suhtautua kaikkeen avoimin mielin. Mikä tuntuu hyvältä, eikä ole häiriöksi muille, on kaiketi ihan sallittua ja positiivista.

Ostin tänään myös Gymstickin. Gymstick-treeni kuormittaa vartalon suuria lihasryhmiä, mutta samalla myös asentoa ylläpitäviä ryhtilihaksia. Lisäksi se kehittää tasapainoa, liikkuvuutta ja lihaskoordinaatiota. Itse asiassa juuri syvät vatsalihakset ja alaselän lihakset minulla eniten kaipaavat treeniä. Tasapainoaistini on myös aina ollut huono, joten toivon senkin tällä hiukan paranevan. Minun Gymstickissäni on voimapyörä kepin asemesta. Sen saa näppärästi purettua paloiksi ja kuljetettua mukana matkoilla, ei vie paljoa tilaa. Hyvä vaihtoehto siis joogalle työmatkoilla hotellihuoneessa. Kapistus näyttää tältä:

http://www.run-go.fi/index.php?PROD=1015&CAT2=59&CAT=72&lang=fin

Tuntuu hyvin pelittävän näin äkkiä kokeillen. En kyllä tänään kovin kovaan rääkkiin äitynyt, koska huomenna menen kuntosalille joka tapauksessa ja lihakset ovat tämän käden loukkaantumisen takia hiukan rapakunnossa. Mutta nyt alkaa kunnonkohotus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!