tiistai 6. lokakuuta 2015

Livbox, lokakuu 2015

Siinä se sitten taas tulla pullahti. Livbox. Just kun pääsin marisemsta noista hammastahnoista aiemmassa postauksessani, niin ensimmäiseksi osui silmiin Pepsodentin White Now Gold -tuubi. Kokeiltu on, eikä se herättänyt miään sen suurempia intohimoja.


Lumenen Nude Perfection Glow -meikkivoidetta osasin jo hiukan odottaakin. Onneksi olivat laittaneet boxiin tarpeeksi tumman sävyn, eli Soft Honeyn (Hunajapilvi). Sinänsä OK, mutta tuppaa hiukan kiiltelemään naamalla. Meikkivoide onkin tarkoitettu normaalille ja kuivalle iholle.

Vaselinen täysikokoinen vartalosuihke ilahdutti. Tuntuu hyvältä iholla. Vaseliinihan on öljynjalostuksen sivutuote, ja toimii kyllä ihon pehmentäjänä hyvin. Kokeilin joskus ammoisina aikoina sitä kuiviin hiustenlatvoihinkin, ja täytyy sanoa, että vaati ainakin kymmenen pesua, että sen sai pois, joten siihen tarkoitukseen en sitä suosittele.

Boxista löytyi myös Schwarzkopfin BC Bonacure, Excellium tuuheuttava shampoonäyte ja suihkemuotoinen hoitoaine. Tähän väliin on sanottava, että tulin juuri kampaajalta, joka voivotteli hiusteni paksuutta. Mutta kokeiluun menevät kaiketi nämäkin.

Lisäksi tuli näyte l'Occitanen Almond Shower Oil'ista, joka tuoteselosteen mukaan muuttuu veden kanssa pehmeäksi vaahdoksi. No sentään jotakin uutta... Mukana tuli myös alennuslappu verkkokauppaan, josta saa tämän kuun ilmaiset toimitukset ja 10 ml:n sheakäsivoidetuubin kaupan päälle.

Pitkäaikaistilaajille tuli myös Béllapierren 100% micaa sisältävä hohtopuuterinäyte. Sävy Champagne. Mitä tuohon nyt sanoisi? Iho kiiltää ilman hohtopuutereitakin.


Sanotaan nyt näin, että ihan mukiinmenevä boxi. Tosin ei mitään riemunkiljahtelua ainakaan tältä suunnalta kuulu. Vaselinen spray ilahdutti eniten.

Jaa niin, olis siellä myös SkinGain -näytepussukka ja Dui Clinicin mainoslappu aiheesta. Kolllageenia sisäisesti kympin normaalihintaa edullisemmin. Ostan kyllä omani edullisemmalla iHerbistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!