perjantai 23. lokakuuta 2015

ILM-messut (Essence)

Essencellä oli iso osasto messuilla, eikä sitä tuntunut pääsevän lähellekään, sillä niin suosittu se oli. Olisin ostanut niitä kuuluisia imupapereita (blotting papers).

Mutta kuitenkin, laitanpa tähän hiukan postausta viimeaikaisista Essence-hankinnoistani, vaikka näitä nyt ei messuilta tehtykään :)

Vähän sitä sun tätä.
Camouflage-palettia en oikeastaan olisi tarvinnut, mutta ostin kuitenkin (käytän edelleen Misshan peitevoidetta, jota olen aiemmin blogissani kehunut). Ihan OK-pigmenttisiä olivat molemmat voidemaiset sävyt.

Tässä oli kyllä niin I-H-A-N-A sininen sävy, että oli pakko ostaa! Sävy on 30 Lazy Mermaid (Liquid Foil -sarjaa). Kynsillä kaksi kerrosta, joten kovin peittävää se ei ole.

Paras ostos oli huultenrajauskynä sävyä 05 Soft Berry.

Tässä vasemmalla kivan tulenpunainen Essence Effects -huulikiilto C04 Red Sugar, ja oikealla Sheer & Sine -huulipna sävyä 03. Tässä huulipunassa on ihanan vaniljainen tuoksu!

Pakko laittaa vielä yksi kuva. Tässä lakassa siis ei ole hankalasti poistettavaa glitteriä, mutta kimallusta, joo, sitä löytyy. Pysyvyys ei ole paras mahdollinen, joten kannattaa käyttää päällyslakkaa.

2 kommenttia:

  1. Messuilla ei tosiaan ständille päässy joten tyydyin pariin alekorin tuotteeseen

    VastaaPoista
  2. Ihana lakka! Essencen euron laarit oli typötyhjät kun ehdin niitä hamuamaan, vaika halpoja ovat muutenkin.

    Kivaa viikonloppua <3

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!