torstai 16. maaliskuuta 2017

Herkkuja!

Pysytelläänpä vielä herkkuaiheessa. Kuten varmaan olette huomanneet, tykkään katsella konditorioiden ja muiden herkkukauppojen valikoimia, vaikka en niin usein mitään ostaisikaan. Ennnen karnevaalia käveleskelin kaupungilla ja bongasin muutaman leipomoliikkeen ikkunat.





Baselin tunnusmerkin näköisiä leipiä. Pitääpä oikein selvittää, mistä tuo tötsännäköinen kuvio tulee.

Karnevaalivarustusta...



Hymynaamakahvila.

Suklaapuoti SBB:n (Sveitsin) rautatieasemalla. Täällä on Saksan rautatieasemakin (Badischer Bahnhof), jonne liikennöivät lähinnä saksalaiset junat, SBB:lle lähinnä ranskalaiset ja sveitsiläiset.

Konditoria SBB:llä. Alla kuva samasta paikasta. Jotenkin tuossa alemmassa kuvassa nuo yhdet suklaakakut muistuttavat ruumisarkkuja.












Viimeisissä kuvissa ollaan Globus-tavaratalon herkkuosastolla. Olihan yksi tuollainen lehtikullalla silattu kakku pakko ostaa. Ja sen seuraksi Billecart-Salmon -shampanjaa pullo. Mies ei juo alkoholia, mutta otti lasillisen seuraksi, kakku sitten maistuikin hänelle paremmin kuin minulle, joka vain närpin sitä. Hyvä työnjako! :D

5 kommenttia:

  1. Suklaakakkuosastosta tulee mieleen Berliinin Kadewen herkkuosaston suklaatiski<3 Jospa pääsisi vielä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. KaDeWehan on taivas! Ihan kuin Pariisin "Les Grands Magasins", varsinkin Galeries Lafayetten Gourmet-osasto. Mutta osataan täälläkin!

      Poista
  2. Mitä herkkuja, slurps! Entinen sokerinarkkariminäni juhlisi tuolla antaumuksella :)

    Onko Sveitsissä tarjolla sokerittomia herkkuja lainkaan?

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!