perjantai 31. maaliskuuta 2017

Ariana Grande Sweet Like Candy

Jos joku olisi kysynyt muutama viikko sitten, että kuka on Ariana Grande, en olisi osannut vastata. Vastaus löytyy tämän linkin takaa.


Tällä taiteilijattarella on oma hajuvesikokoelma, joita kävin tuoksuttelemassa Douglasilla jo syksyllä. Nyt sitten tämä vaniljainen pommi pom-pomeineen päätyi kylppäriini tällä viikolla.

Söpöä, vaikka en niin söpöilystä (saatika sitten vaaleanpunaisesta väristä) pidäkään. Mutta vanilja on se, millä minut saa houkuteltua vaikka mihin.

Mitä tuoksusta sanookaan Fragrantica? Varmaankin on aukko sivistyksessä, mutta vasta tämän kuvauksen luettuani tajusin, että Ariana Grande on todellakin julkkis, eikä mikään tuoksumerkkinsä takana piilotteleva tantta.

Tuoksua luonnehditaan siis makeaksi (no siitä kertoo jo pullokin), vaniljaiseksi, puuteriseksi, hedelmäiseksi ja siinä on valkoisia kukkia.

Pintanuotit ovat sokerihuurrettua karhunvatukkaa, tuoretta italialaista bergamottia, sydämessä on cassista (herukkalikööriä) ja vaahtokarkkia. Tuoksu päätyy lopulta vaniljaan ja jalopuihin.

Kuka pitää tällaisista tuoksuista?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!