torstai 21. helmikuuta 2019

Ipsy Glam Bag - joulukuu 2018

Missä lienee tämäkin pussukka haahuillut? Pääasia kuitenkin, että se savutti minut edes nyt! Katsotaanpa sisältöä.

Näiden Ipsyjen kanssa pala hauskuutta on se, ettei hevillä löydä kahta ihan samanlaista pussukkaa, siis samalla sisällöllä varustettua. Valinnat perustuvat omaan profiiliisi, ja tämänkin kuukauden vaihtoehdot näet täältä (rullaile alaspäin). Pussukka maksaa 10 USD, ja nyt siitä on (tulossa) markkinoille Plus-versiokin.

Ipsyn mukana voit ostaa lisätuotteita ja toimitus on ilmainen USA:n osoitteisiin (paketin saat Suomeen shipito.com'in kautta).


Tällä kertaa meikkipussi oli versinaista glitziä, eli toiselta puoleltaan kullanväristä paljettia, toiselta puoleltaan mustaa tekonahkaa.

Aloitetaanpa ylhäältä, jossa on F.A.R.A.H Brushes Tapered Blending Brush 35E, eli häivytyssivellin, joka harvenee käkeen päin. Kaunis on varsi, kullankiiltävä ja kartiomainen, siis terävä päästään. Varressa on ympäri kolme syvennystä, jotta siitä saisi paremman otteen.

Sen alla on Ciaté London Glitter Flip Transforming Glitter Liquid Lipstick sävy Infamous. Just tästä ja samasta sävystäkin olen kirjoitellut aiemmin, enkä ollut mitenkään vaikuttunut. Postauksen voit lukea täältä.

Oikealla on R+CO High Dive Moisture + Shine Creme -tuubillinen. Kyseessä on siis hiuksiin jätettävä, kostauttava hoitovoide, joka sisältää luonnollisia, kosteuttavia aineita, auringonkukansiemenöljyä ja provitamiini B5:sta. Tuoksuu katajanmarjalta, veriappelsiinilta, raparperilta, nahalta, orvokilta ja metsältä.


Ylhäällä vasemmalla on kaunis lila luomiväri Catricelta, sävy on Luminous Lilac. Pakkaus on tukevaa pahvia ja kannessa on magneetti, joten se pysyy hyvin kiinni. Tykkään. Sävy on satiinisen silkkinen, ei liikaa kimallusta ja sopii varmaan loistavasti vihertäviin silmiini.

Sen alla alavasemmalla on Pacifica Beauty Rainbow Crystals Liquid Mineral Strobe, eli korostussävy nimeltä Nebula (näitä näkyyy olevan liikenteessä myös sävyä Unicorn). Tästä ei varmaan saa kunnon kuvaa, joten yritän kuvailla. Kaunis putkilo, jossa on levitin varren päässä kuin huulikiilloissa. Sävy on "Kat Von D:mäinen" eli hehkuu sateenkaaren sävyissä (holografisen hehkuva violetti, sanoo esite)  ja asettuu kauniisti iholle. Taitaa olla aika monikäyttöinen, tykkään.

Oikealla on Bang Beauty Blush, sävy Smoked Peach. Kullanhohtoinen, persikkainen sävy, joka sopii kaikille ja on pitkäkestoinen ja pigmenttinen. Tämä tuote on muuten jännästi todellakin puuterin ja voiteen välimuoto. Tykkään.

Bang ja Catrice.
Mitäs pidit tämänkertaisesta Ipsystä?

1 kommentti:

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!