lauantai 2. helmikuuta 2019

Latvian oma Lush - Stenders

Eipä se mennyt kotimatkakaan eilen sen kummemmin. Lento peruttu ja tuli uudelleenreititys Riian kautta. Samalla sain hiukan shoppailuaikaa Riian lentokentällä.

Latvialaisella kosmetiikalla (mm. Madára) on hyvä maine. Eilen illalla olikin aika paljon aikaa Riian kentällä, joten bongasin sieltä yhden uudenkin tuttavuuden. Kentällä sijaitsevaan myymälään ohjautui  - ihan kuin Lushinkin myymälöihin - jo pelkästään tuoksun takia.




Kotiin päästyäni oli pakko kurkata merkin nettisivuille. Stendersin ensimmäinen kauppa on perustettu Riikaan vuonna 2001. Kas, en ole kyseisestä brändistä koskaan kuullutkaan, vaikka Riiassakin on tullut hypättyä... Firma on siis kuusi vuotta nuorempi kuin Lush, joten varmastikin vaikutteita on saatu siitä suunnasta.

Stenders mainostaa olevansa kosmetiikkabrändi, joka saa inspiraationsa pohjoisesta luonnosta ja jonka keskiössä ovat fiilikset ja ostokokemus, johon pyritään vaikuttamaan tuoksuilla, designillä ja tuotteitten asettelullla sekä palvelukokemuksella. Tuotteet ovat suurimmaksi osaksi  tehtyjä luonnollisista aineista.

Merkki on keskittynyt käsintehtyihin kylpy- ja ihonhoitotuotteisiin.  Hyvin kaunista ja ihanan tuoksuvaa hypisteltävää ne tuotteet olivatkin. Sorruin ostamaan yhden ihoseerumin, josta lisää myöhemmin omassa postauksessaan.

Stendersin tuotteita saa tilattua netistä myös Suomeen (postikulut ovat 8 euroa), ja liikkeitä on yhteensä jo 220 27:ssä eri maassa.

Kiinnostuitko?

5 kommenttia:

  1. Suomessa, tarkemmin sanoen Jumbon kauppakeskuksessa, oli Stendersin liike useita vuosia sitten, mutta liike lopetettiin. Stockmanneilla on ollut Stendersin tuotteita jo parin vuoden ajan ja valikoima on kasvanut ja tuotteet kallistuneet aika paljon sieltä Jumbon ajoista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohhoh! Ja minä tosiaankin nyt vasta hoksasin koko tuotemerkin!

      Poista
  2. Stendersistä olen kuullut, mutta en ole minäkään törmännyt siihen, en edes Riiassa;) Ehkä Stenderskin tulee Suomen markkinoille kauppoihin jossain vaiheessa, toivotaan niin:)

    VastaaPoista
  3. Onpa ihanan näköisiä tuotteita! Merkistä en ole koskaan kuullut, mutta testiin voisin mielelläni ottaa :)

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!