perjantai 20. joulukuuta 2019

Marks & Spencer Beauty Advent Calendar: Luukut 16-20

Joulua lähestytään jo uhkaavasti. Katsotaanpa, mitä näistä luukuista, tai siis laatikoista oikein löytyi.

16. paketti paljasti Skyn Iceland -merkkisen mintunmakuisen huulivoiteen. Tämä M&S Beautyn tuotteisiin kuuluvan merkin Limited Edition Minty Lip Fix sisältää mm. jäätiköiden vettä.


17. päivän saalis oli Pure-merkkinen Super Hydrate Day Cream, eli siis päivävoide. Olen aika huono päivävoiteiden - siis kovin voidemaisten sellaisten - käyttäjä, sillä kasvot kiiltelevät herkästi. Tämä ei ollut koostumukseltaan kovin tuhtia kuitenkaan, eli on nyt ollut parina päivänä käytössä ja hyvin menee. SPF15 ja kosteutustehojakin ihan mukavasti. Vegaaninen.


18. päivän luukussa oli This Works Sleep Together Calming Spray. Eli tyynysuihke, aromaterapeuttinen sellainen, ja tarkoitettu herkällekin iholle (suihkutellaan tosin ilmaan tai tyynyyn), 99% luonnollinen ja vegaaninen. Tämä rauhoittava ja mielestäni erittäin miellyttävältä tuoksuva suihke on sekoitus laventelia, vetiveriä ja kamomillaa. Täysikokoinen pullokin vielä, että kyllä kelpaa.


Eilisen, eli 19. päivän paketissa oli käsilaukkukokoinen l'Occitanen käsivoide. Näillä on aina käyttöä! Tämä malli sisältää 20% karitévoita ja kosteuttaa kuivat kädet hetkessä.


Tämän päivän, eli 20. luukusta paljastui kaksipäinen Autograph-merkkinen luomivärisivellin. Kadotinkin juuri Diorin siveltimeni jonnekin, joten tämä tuli tarpeeseen.

Mitäs pidit?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!