torstai 5. joulukuuta 2019

Marks & Spencerin kosmetiikkajoulukalenterin luukut 1-5

Marks & Spencerin joulukalenteri tuli hiukan niinkuin kylkiäisinä, kun ostin ko. kaupasta mekon. No,  maksoihan se 40 EUR, ja sen sai 25 EURon ostoksella. Katsotaanpa, mitä luukut 1-5 pitivät sisällään.
Ensimmäisessä luukussa oli Aveda-merkkinen hiustenhoitoaine. Tämä Daily Hair Repair on vegaaninen, 90% luonnollisia aineita sisältävä, korjaava hoito hiuksille. Se lupaa korjata hiusta jo viikossa ja suojaa lämpökäsittelyltä. Tämä hiuksiin jätettävä hoitoaine ei sisällä mineraaliöljyjä, parabeenia, petrolatumia, tuoksuaineita eikä eläinperäisiä yhdisteitä (toisaalta mitäpä väliä esimerkiksi parabeeneilla tässä on, sillä hius on kuollutta solukkoa). Tuubi on täysikokoinen.

Toisesta luukusta paljastui Eyekon Lash Alert -ripsivärimatkakoossa. Tämä tulee todellakin käytettyä ja oikein hyvä ripsari se onkin; tekee pitkät ja kauniit, hyvin erotellut ripset.

Ylempi tuubi paljastui kolmannesta luukusta ja se on Formula Absolute Targeted Treatment for Eyes and Lips. Tämä oli myös matkakoko, ja voide on parabeeniton ja eläintestaamaton, ja sisältää mm. glyseriiniä, sheavoita, kukui-öljyä, keramideja, hyaluronihappoa ja peptidejä. Hyvä keksintö yhdistää silmänympärys- ja huulivoide, molemmissa kun on ohut iho.


Nelosluukussa oli Alpha H Balancing Cleanser. Tämä sarja sisältää alfahydroksihappoja ja tämä palkittu putsari toimittaa kolmea eri virkaa, eli puhdistaa silmämeikin, tasapainottaa ihon happamuuden ja toimii myös kasvovetenä. Luukussa oli matkakoko.


Viidennessä luukussa oli Ren V-Cense Revitalising Night Cream. 30 ml ei ole ihan täysikokoinen (50 ml), mutta aika iso tuubi on joka tapauksessa. Voiteessa on mm. glyseriiniä, appelsiiniuutetta, salaiolibaaniuutetta (intialainen frankinsesnsi), temppeliolibaaniuutetta, sheavoita, vehnänalkio-, auringonkukka- ja porkkanaöljyä, kameliaöljyä (teeöljy), oryzanolia (riisistä derivoituja lipidejä) ja porkkanauutetta.

Miltäs vaikuttaa kalenteri tähän mennessä?

2 kommenttia:

 1. Vaikuttaa todella hyvältä setiltä tähän saakka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No huonomminkin kaiketi voisi olla, ottaen huomioon kalenterin hinnan (ja että tarvitsin juuri sen ostoksen saadakseni kalenterin).

   Jos olet vakkarilukija, niin huomasithan tuon kivan arvonnan viimeisessä Aldi-postauksessa? Vielä ehtii osallistua!

   Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!