maanantai 30. joulukuuta 2019

NIOD Photography Fluid, Opacity 12%

Ostin tämän valoaheijastavia pigmenttejä sisältävän tuotteen jo jokin aika sitten, mutta nyt vasta huomasin, miten sen avulla aikaansaakaan heleän meikin.

Pahoittelut siitä, että pakkaus on jo hiukan suttuinen, sillä aine on ollut jo käytössä jonkin aikaa.

Joskus aikoinaan (noin 80-luvulla) oli paljon helmiäistä sisältävä meikki muotia. Naama sai kiillellä oikein kunnolla. Aluksi tästä tuotteesta tulikin se aika mieleen.

Nykyään ei puhuta helmiäisestä, vaan valoaheijastavista pigmenteistä. En osaa sanoa, paljonko näillä on sitten yhteistä, lopputulos on molemmilla samantapainen.NIODin tuote on hiukan geelimäistä, tai oikea sana olisi varmaankin geelisuspensio, sillä hiukkaset saostavat sitä.Kesti tosiaan hiukan aikaa, että opin käyttämään tätä. Kaunein tulos tulee mielestäni, kun tämän ylle käyttää vain läpikuultavaa puuteria, ja lisää peitevoidetta paikkoihin, jonne sitä välttämättä tarvitsee. Ylläolevissa kuvissa käytin tarkoituksella hiukan tummempaa puuteria, jotta puuteroitu alue erottuisi.

Puuterina käytin Jill Stuartin kompaktia kivipuuteria sävyä 105 Tan.

Tulos on samettimainen! NIODin tuotteessa on erilaisia ihon sävyä korjaavia pigmenttejä, sekä valoa heijastavia pigmenttejä, ja se häivyttää ihon virheitä. Nämä toimivat etenkin kameran salamavaloissa.

NIODin tuote tekee myös iholle hengittävän kalvon, jolloin sen päälle laitetut tuotteet eivät sekoitu siihen huonontaen sen ominaisuuksia. Siinä on myös ihoa kosteuttavia aineita.

NIOD on Deciemin tavaramerkki. Oletko jo kokeillut tätä?

EDIT: Olimme illan korvalla drinksuilla Turun Walossa ystäväni Evan kanssa, ja hän ensitöikseen ihmetteli "loistavan hyvää ja rypytöntä ihoani". Normaalisti meidän juttumme ei käsitä ulkonäköä tai kosmetiikkaa, vaikka saman kosmetologin jaammekin. Kyllä, tällä NIODin tuotteella ihon ulkonäkö paranee, on vaan osattava valita sen kanssa ne parhaat tuotteet. Minulle taikojaan tekevät vain peitevoiteen ja puuterin käyttö, ja se on siinä. Iho todellakin näyttää ihmeen hyvältä.

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Minulla hiukan tosiaan kesti, ennen kuin tajusin, että tähänhän ei kannatakaan laittaa mitään hirveän peittävään päälle! Peitevoidetta joudun laittamaan esim. punoittaviin nenänpieliin, mutta muuten riittää ihan vaan sävytetty puuterikin, jota ilman tulos jäisi liikaa kiilteleväksi. Jokainen tietty tyylillään...

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!