sunnuntai 15. joulukuuta 2019

Marks & Spencer Beauty Advent Calendar: luukut 11-15

Katsotaanpa sitten, mitä kivaa paljastuikaan Marks & Spencerin kosmetiikkakalenterin luukuista 11-15.
Kuva: Filorga
11. luukku piti sisällään matkakokoisen Filorga NCEF-Reverse -voidetuubin. Unohdin ottaa siitä kuvat, siksi kuvassa on nyt valmistajan sivuilta kaapattu kuva täysikokoisesta tuotteesta.

Tässä voiteessa on sama määrä tehoaineita kuin ihon alle annettavissa mesoinjektioissa. Tehoaineet ovat hyaluronihappoa, kollageenia ja A-, H- ja E-vitamiineja, jotka rauhoittavat ja siloittavat ihoa.


12. luukusta paljastui Beautiful Butters -merkkinen purkki Coconut, eli siis kookosvartalovoita. Oikein kiva tuoksu ja voide itsessään on mitä parasta kuivalle talvi-iholle.13. luukku antoi kivan käsilaukkukokoisen tuoksun. Shay & Blue London on boutiqueparfymeria, josta en ole ennen kuullutkaan! Tämä onkin varsin mielenkiintoinen parfymeria. Tuoksut tuotetaan eettisesti ja kestävän kehityksen periaatteella, vegaanisesti ja tietenkin eläinkokeettomasti.

Parfymeria myös käyttää tuoksuihinsa aitoja aineita, jopa väriaineet ovat luonnollisia. Niissä ei ole myöskään ftalaatteja, parabeeneja etc. Tuoksuaineet ovat aitoja kukkia, hedelmiä ja mausteita.

Luukussa oleva tuoksu oli White Peaches, eli valkoiset persikat. Ihana! Brändistä voit lukea lisää täältä.

14. päivän luukusta tuli Emma Hardien Purifying Pink Clay Detox Mask matkakokona. Pinkki savi näkyy nyt olevan aallonharjalla monessakin tuotteessa. Kiva kokeilla.


15. päivän luukku toi tullessaan Percy & Reed Perfectly Perfecting Wonder Balm -tuubillisen, taitaa olla täysikokoinen. En näistä hiustuotteista niin kamalasti jaksa innostua, sillä kerran viikossa hiukset pesevälle näitä ei niin paljoa mene, ja yksi tuubillinen saattaa kestää vuoden tai ylikin.

Tämä on siis hiuksiin jätettävä hoitoaine, joka lupaa kosteutusta, kiiltoa,pehmeyttä, takuttomuutta, siloisuutta, kosteussuojaa ja kevyttä pitoa ja toimii pohjana muotoilutuotteille. Hmmm, mielenkiintoista kokeilla, kuitenkin.

Miltä vaikuttivat nämä luukut?

3 kommenttia:

 1. White Peaches - varmasti ihana ja tuollainen pieni kokokin on kätevä. Olen tuoksufani, mutta joutunut rajoittamaan innostustani kun tuntuu että tuoksuherkkiä ihmisiä on niin paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on vähän sama pahe :) . Täältä näkee päivittämättömän tuoksutilanteen: https://www.fragrantica.com/member/1005687

   Poista
 2. Todella kivan oloinen setti. Tuoksu on tuossa koossa useimmiten riittävä, jos ei ole ennestään tuttu tai suuri suosikki. Mielenkiintoinen valmistajakin.

  Filorga vaikuttaa hyvin asiaansa perehtyneeltä tekijältä ja merkin tuotteista saa tehokkaan vaikutelman eli hyvin brändätty.

  VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!