torstai 25. maaliskuuta 2021

Ihon puhdistus illalla

 Onpa ollut taas kiire viikko ja pitkiä työpäiviä! Ei ole ehtinyt edes tänne kirjoitella, mutta nyt on tovi vielä ennen nukkumaanmenoa aikaa, joten puhutaanpa ihon puhdistamisesta iltaisin.

Olen nyt pari vuotta putsannut päivän meikit pois kasvoilta Cliniquen Take The Day Off -balsamilla, ja välillä olen miettinyt, että onkohan se liian paksua tavaraa. Hyvinhän se kuitenkin toimii. Nyt palasin kuitenkin takaisin vanhaan ja tuttuun The Face Shopin Rice Water Bright Cleansing Oiliin, siis siihen keveämpään Light-versioon. Ostin omani täältä, edullinen hinta ja suhteellisen nopeakin toimitus.


Tämä öljy on aika kevyt, hiukan ns. kuivaöljyn tapainen ja puhdistaa hyvin meikit kasvoilta, jopa vedenkestävän ripsivärin. 

Monethan suosivat nykyään ns. kaksoispuhdistusta, jossa puhdistusöljyn jälkeen pestään kasvot, mutta minusta se kuivattaa ihoa liikaa, eikä siihen enää silloin auta mitkään seerumit tai voiteet. Teen mieluummin niin, että käytän tämän jälkeen kosteuttavaa misellivettä ja se on siinä, kasvot ovat valmiit hoitotuotteille. Suomessa ei edes ole niin paljoa ilmansaasteita, joten mitään tuon jytympää ei todellakaan tarvitse, iho vaan kärsii liiasta puhdistamisesta ja joskushan öljyn jälkeen käytettävät puhdistusaineet ovat varsin emäksisiä ja tuhoavat ihon luonnollista happovaippaa.

Millainen on sinun jokailtainen ihonpuhdistusrutiinisi?

1 kommentti:

  1. Kaksoispuhdistan ihoni sillä käytän aurinkovoidetta meikin alla. Jostain luin että se pitää pestä kunnolla pois. Mene ja tiedä!

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!