torstai 4. huhtikuuta 2024

Feelunique lopettaa

Huomasitteko tämän? Harmillista. Siellä on ollut hyvä valikoima, suhteellisen edulliset hinnat ja Brexitin jälkeen toimitus EU-alueelta ilman tulleja.

10 kommenttia:

  1. Mikähän lie? Mutta olikos Feelunique se joka pakkaa huonosti? Itse sain sieltä paketin jossa ei pehmusteita, kolme palettia joista yksi ( Natasha Denona ) oli rikki...sain uuden tilalle mutta ei sen jälkeen ole kiinnostanut tilata :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei kyllä tuon putiikin palveluissa ole ollut ikinä moitittavaa. Nopeat toimitukset ja pakkaus on ollut ihan hyvä. Viime vuonna tilasin viimeisen kerran.

      Poista
  2. Mie tilasin joskus ennen Brexitiä ja silloin kyllä heidän pakkaamisensa oli olematonta :D Vuosina 2019/2020. Oli silloin ainoa verkkokauppa, jolla oli Zoella Beauty -valikoimassa, nyt sekin merkki on jo kuopattu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä se riippuu siitäkin, mitä sieltä ostaa. Yritin muistella, mitä sieltä viimeksi tilasin, mutta ei, en kyllä muista. Kyllähän tietty esim. puuterit ja luomiväripaletit saattavat hajota paketissa, jos ne siellä kovin hölskyvät.

      Poista
  3. Moikka.
    Feelunique on nyt Sephora. Joka on osa LVMH jättikonsernia.
    Tilasin viime vuonna Feeluniquesta, ja tavara tuli Sephora UK :sta.

    Nina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis Sephora on ostanut sen! Ilmeisesti tilaisit joskus loppupuolella viime vuotta, kun en omassa, sieltä tilatussa paketissani mitään huomannut. Tuliko tullivapaasti kuitenkin?

      Poista
    2. Moi.
      Juu loppuvuodesta tilasin. Ilman tullimaksuja tuli. Olin saanut päähäni että Charlotte Tillburyn concealer piti saada. En tiedä onko hypen arvoinen. Ihan ok, mutta kyllä sekin näihin juonteisiin jää😊
      Minä saan parhaan avun kuiville silmänalusilleni kun muistan laittaa seerumin ohella risiiniöljyä. Hyvä ja halpa. Toimii myös kropalle. Ripset kasvavat siinä samalla ihan uusiin ulottuvuuksiin.

      Poista
    3. Jänskä juttu, kun nyt kun katsoin Sephora UK:n nettisivuilta, niin eivät toimita Suomeen ollenkaan. Mutta Ruotsin Sephorahan kyllä toimittaa... Tuossa lienee ollut jokin fuusion/yrityskaupan siirtymävaihe kyseessä.

      Kiitos tuosta risiiniöljyvinkistä kuiville silmänalusille! Olen aina yrittänyt välttää öljyjä silmien läheisyydessä, sillä kerran joku aiheutti karmean silmien punoituksen (oma vika tietty kun laitoin liian lähelle silmiä). Voisi ehkä kokeila uudelleen varovaisemmin.

      Poista
  4. Tuli tosi yllätyksenä. Tää oli joskus 10 vuotta sit yks mun lemppari paikka, josta tilasin tosi usein tuotteita. Viime aikoina käyttö jäi kuitenkin vähälle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin todella yllätyin tuosta viestistä, mutta ilmeisesti firma sitten on sulautettu Sephoraan, kuten käy ilmi tuolta ylemmästä kommentista. Hinnat olivat Feeluniquessa suhteellisen edulliset, mitä ei voi sanoa Sephorasta.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!