keskiviikko 10. huhtikuuta 2024

Pikku ostos eilisellä lentomatkalla - Seoulista Beauty Cryo Cool

Kirjoittelin eilen palattuani Saksan-kotiin uuden postauksen, johon olin ottanut pari pidempää filkkaa koneen noususta Riiasta ja laskeutumisesta Düsseldorfiin, mutta ne olivat hiukan pitkiä, joten en saanut ladattua niitä suoraan tänne, joten saatte odotella sitä postausta huomiseen, kunhan filkat ovat latautuneet videopalveluun.

Pitihän sitä jotakin taas ostaakin RIX-DUS -lennolta. Kuten viimeksi aiheesta kirjoittelin, Air Baltic on niitä harvoja lentofirmoja, joiden lennoilla enää mitään myydään.

Katselin viimeksi jo tätä kryotermialaitetta, sillä couperosani on kummallisesti pahentunut joululomalla, ja joskus posket helottavat kuin tomaatit.


Tämä Seoulista Beauty Cryo Cool on siis laite, joka viilentää ihon pintaa ja supistaa verisuonia ja kuulemma myös tehostaa lymfakiertoa.


Itse asiassa tämä ei ole varsinainen kryoterapialaite, sillä tämä ei syväjäädytä mitään, eli voisiko tätä kutsua paremminkin kryohoitolaitteeksi, sillä se lähinnä viilentää.

Kysyin lentoemännältä, että miten se toimii, ja että laitetaanko vehje pakkaseen ennen käyttöä. Sain kyllä paketin käteeni ennen ostopäätöstä, mutta ei aina joka välissä koneessa jaksaisi kaivella lukulasejaan käsilaukusta lukeakseen tekstejä, kun muuten näen ihan kunnolla. Hän vastasi, että kyllä.

Näin ei sitten loppujen lopuksi ollutkan, vaan siinä on pohjassa alumiinilevy, joka pitää itse itsensä jollain mekanismilla viileänä. No se on hyvä, ettei tule paleltumisvammoja.

Hämmästyin kuitenkin hiukan, kun myyjänaisella ei ollut tuotetietoutta tästä, ja hän olisi edes voinut katsoa (kun ei kerran näyttänyt lukulaseja tarvitsevan) pakkauksen kyljestä.

Luettuani pakkauksen kylkeä, selvisi, että siihen kuuluisi myös seerumi, joita Air Balticilla ei ollut myynnissä, mutta minulla vakuutettiin, että vehje toimisi muutenkin.

Klikkaa kuva suuremmaksi, ellei teksti näy kunnolla.
Kuvakaappaus: Seoulista Beauty, sivuilta näkee kaikki seerumityypit ja tämän laitteen.

Laite avattuna. Käyttöohjeet olivatkin kuvina jo tuolla ylempänä.

Noita seerumeitä kyllä saa täältä monestakin postimyyntifirmasta aika helposti, joten niiden puute ei ole ongelma, mutta tämä laite viilentää kyllä ihanasti ilman niitäkin. Tosin joku nestemäinen voisi buustata toimintoa vielä paremmin.

Katsotaan sitten, miten vehje pelittää pidemmän päälle, mutta sen vaan sanon, että jos täällä tulee yhtä kuuma kesä kuin viime kesä, niin tällä voi olla hyvinkin käyttöä siinäkin suhteessa.

Brändiä myy Suomeenkin (tullitta) ainakin portugalilainen Care to Beauty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!