sunnuntai 14. huhtikuuta 2024

Shiseido ControlledChaos MascaraInk ja pieniä puutarhaostoksia

Kylläpäs on Blogger tökkinyt tänään, katsotaan, josko nyt postaus onnistuisi...

Olin eilen vähän viihteellä brittiystäväni Clairen kanssa, ja näin terassikauden alun juhlistamiseksi korkkasin uuden ripsivärin, eli Shiseidon ControlledChaos MascaraInkin. Varsinainen nimihirviö...

Sävy on musta, 01 Black Pulse. Näitä löytyy myös vihreänä, sinisenä ja violettina.

Mainostekstien mukaan tämän pitäisi pidentää ripsiä, mutta minusta siinä se ei mitenkään kovin ihmeellisesti toiminut, mutta se näytti tuuhentavan jonkin verran. Pientä ripsien paakkuuntumista yhteen oli havaittavissa, eli ripsikampaa sai käyttää.


Harjaosa näyttää tuollaiselta tyypilliseltä tuuheuttavien ripsarien pullealta, hiukan tiimalasin muotoiselta harjalta. 

Jos nyt tästä ripsiväristä voi jotakin sanoa, niin en mitenkään hirveästi innostunut, mutta ainakin se on mitä syvimmän musta, eikä karissut poskipäille, vaikka vedet silmissä Clairen kanssa nauraa rätkätettiin koko pitkä ilta.

Paljon edullisemminkin saa hyviä ripsareita, joten tämä ei mitenkään mene erinomaisten luokkaan, vaikka siitä ei moittimista löydykään (paitsi hinta).

*****
Minä olen aina fakkiutunut käymään samassa ruokakaupassa, eli REWE:ssä. Nyt poikkesin torstain rokotusreissullani lääkäriaseman lähellä olevaan Netto-marketiin, olettaen sen olevan yhtä vaatimaton kuin vakkari-REWE:ni lähellä oleva Netto. 

Vaan ei ollutkaan! Täällä oli monipuolisempi valikoima (tai sitten kuvittelen...). Mielenkiintoni herättivät biohajoavaan kankaaseen upotetut siemensekoitukset.


Tällaiset siemenmatot maksavat muistaakseni aika tavalla Suomessa, joten täällä alle neljän euron hintaan kun ostin, olin tyytyväinen. Joku herrashenkilö Suomessa pääsee nyt laittamaan tontilleen perhospuutarhaa, ja vanha äitini kylvämään kesäkukkia rivarinsa pihamaalle.


Itselleni ostin villimansikan kasvatusvehkeet. Tässä kuitukankaisessa "ruukussa" on jo kaikki valmiina, senkun ottaa muovin pois ja kastelee sisällön. Näitä oli myös tavallista mansikkaa, minikurkkua, minipaprikaa, chiliä ja kirsikkatomaattia. 4,99 euroa kipale. Ettei vaan pidä vielä hakea toinenkin huomenna.


Tässä vielä kuva eilisen eväistä. Olimme Burtscheidissa Cafe Ferberissä, jossa on hyvät safkat. Scampeja valkosipulivoissa, tomaattia ja tuoretta leipää! Ihanaa kun on kesä, ja voi istua ulkona auringon lämmössä!

Toin Clairelle tulisisiksi Suomesta Mignon-munia, ja häntä suuresti ihmetytti niiden kuori. Kyllä, se on ihan oikea munankuori, ja ei, siitä ei saa salmonellaa 😂😁.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!