lauantai 6. huhtikuuta 2024

Uusi hammasharja ja vähän muuta

Nonnih, uusi hammasharjakin tuli pari päivää sitten Postin pakettiautomaattiin, ja pelittää hyvin. Itse asiassa hämmästyin, kuinka puhtaiksi hampaat tulivat ja pienemmällä vaivalla kuin edellisen harjan kanssa, eli kyllä sen entisen tehot alkoivat jo olla heikentyneet. 

Tässä ei ole tosin samanlaisia eri säätöjä (puhdistusohjelmia) kuin edellisessä, mutta samat harjapäät sopivat tähänkin, eli saan käytettyä nuo jostakin alennusmyynnistä ostamani. Laturi on erilainen kuin edellisessä.


Ketuttaa tämä lumimäärä täällä Turussa. Aachenissa on lämpötila noin +20 C (EDIT: +27 C on tänään siellä) ja kaikkialla puut kukkivat. 

Kiirettä on pitänyt näiden parin viime viikon aikana, ja olen ollut harva se ilta ulkona ystävieni kanssa, eilen viimeksi nauraa rätkättämässä baarissa entisten työkaverien kanssa. Olipa paljon hauskaa muisteltavaa yhteisiltä työvuosilta. Mutta kyllä tämä kavereitten kanssa "ulkoileminenkin" työstä käy! Nyt minua kärttää vielä ulos eräs dermatologiystäväni, mutta ehkä huomenna.

Lykkäsin lähtöäni parilla päivällä ja siirsin huomiset lentolippuni tiistaiksi. Omalla asunnollani on kattoremontti, ja isännöintifirma pyysi suojaamaan jollain pressulla ullakkokomeroissa olevan omaisuuden. Minulla on siellä yksi kulmasohva, jonka en soisi kastuvan, vaikka mokomalla sohvalla en mitään enää teekään.

Nyt pitää vaan löytää se pressu jostakin.

Jospa vielä maanantaina saisi vaihdatettua autoon kesärenkaat, niin sitten voin taas laittaa senkin seisontavakuutukseen odottamaan seuraavaa visiittiäni.

Pitää myös etsiä kesävaatteita mukaan Saksaan, ei sinne kannata enää talvikamppeillä lähteä.

*****
Loputtomista kosmetiikkavarastoistani löytyi mielenkiintoinen Bielenda-merkkinen kasvovesi, Super Power Mezo Tonic. Puolalaista kosmetiikkaa...mistähän lienen tämän ostanutkaan?


Tässä on mm. hyaluronihappoa, niasiiniamidia, glyseriiniä, manteli- ja maitohappoa, keratolyyttistä ja kosteuttavaa natriumlaktaattia.

Kuulostaa aika hyvältä INCI-listalta. Ilmeisestikin tämä on tilattu jostain postimyynnistä, kun pullon korkki on huolellisesti suljettu teipillä. 

Tämä voisikin olla aika hyvä pintakuivuuteen taipuvaisella ihollani, eli pannaan käyttöön.

2 kommenttia:

  1. Kyllä se lumi ärsyttää täälläkin, saisi jo alkaa sulamaan. Välillä kadulla oli maa näkyvissä ja ihana kävellä mutta ei...taas lumen peitossa. Maaseuduilla on kunnon kinokset vielä eikä maata näy edes tiellä :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen kyllä jotenkin näin vanhemmiten suorastaan "allergisoitunut" näille talville täällä Suomessa. Tosin ei se Aachenissakaan niin ihanteellinen tuo talvisää ole, mutta on se kuitenkin siedettävämpää kun ei ole niin kylmä, eikä lunta kuin satunnaisesti päivä tai pari, korkeintaan.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!