sunnuntai 7. lokakuuta 2012

This is a Central Line train...to...White City

Vietin pari päivää Westfieldissä, Euroopan suurimmassa ostoskeskuksessa, ja meno oli sen mukaista. Siis rahan meno.

Ulkopuolella oli jonkinlaiset italialaiset ruokamarkkinat, jossa oli tarjolla vaikka mitä. Tässä juustokoju.

Marks&Spencerillä on vaateosaston keskellä keidas, jossa voi virkistää itseään pikkupurtavalla ja juomilla ja lukea siinä sivussa vaikkapa päivän lehden.

Kolme tapas-annosta freesasi ja täytti kummasti vatsankin. Vasemmalla valkosipulikatkarapuja, keskellä ihania lihapullia tomaattikastikkeessa ja oikealla patatas bravas valkosipulimajoneesilla. Hyvää oli!


Lush on yksi lempiliikkeitäni, ja sen löytää miltei nenänsä johdattelemana. Tällä kertaa pidättäydyin ostamasta mitään.

Baileys-latte ja pieni pallo suklaatryffelijäätelöä.

Gourmet Burger Kitchenin "Taxidriver", olipa siinä hampurilaisella kokoa (muistin ottaa kuvan vasta kun olin syönyt sen jo puoliksi). Hyvää oli sekin.

Etnomuoti rulaa! Kuva Monsoonista, josta tuli tehtyä ostoksia, vaikkakin tällaisia tamineita olisi saanut edullisemmin vieressä olevalta Shepherds Bushin etnotorilta, joka on mielenkiintoinen käyntikohde sekin, ja jossa myydään ihan vaikka mitä.

Tämä kuva on Topshopin mallinukesta, jolla oli päällään tummansininen sulista tehty liivi. Kuva on vähän huono, mutta liivi oli todella hauskan näköinen. Tällaisella rintavalla se tosin voisi näyttää aika hasssulta.

Jo Malone on aina yhtä ihana paikka käydä tuoksuttelemassa. Minulla on pari Jo Malonen hajuvettä, ja ideahan on siinä, että niitä kaikkia voi sekoittaa keskenään. Nyt kausituoksuna oli karhunvatukka, mutta pääsin ulos ostamatta mitään.
Ihania tuoksuja kauniisti esillä!

Erään liikkeen seinät olivat täytetty vanhoilla ompelukoneilla.

Lähellä sulkemisaikaa alkoi jo olla hiljaista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!