keskiviikko 1. maaliskuuta 2017

Allure Beauty Box helmikuu 2017

Laitetaanpa samaan syssyyn helmikuun Allure-boxi. Tietenkin nyt näitä sitten tulee tuutin täydeltä, kun juuri edelliskeskiviikkona oli kuukausittainen pahvi- kartonki- ja paperikeräys, ja sain ne kasat asunnosta ulos. Nyt pitää taas odottaa kuukausi seuraavaa keräyspäivää 👿.


Luurataanpa nyt sitten tämänkin sisälle. Ensiksi osui silmään biBelle-merkkinen avokado-kollageeninaamio. Kuitunaamio on tehty kasvis-tencelistä, lukee pakkaukksen päällä. Käyttöön menee! Naamiosta löytyy mm. glyserolia, avokadoa, silkkiuutetta, kolllageenia, levää, lesitiiniä, niasiinia, risiiniöljyä, panthenolia, allantoiiinia  - jos nyt pienen präntin oikein näen.

Vasemmalla on matkakokoinen tuubi Dr. Brandtin Microdermabrasion Anti-Aging -kuorinta-ainetta. Se sisältää maitohappoa ja "töydellisesti pyöristettyjä alumiinioksidikiteitä). Hmm. Mitenköhän ihoa raastavia nekin mahtavat olla? Makeupalleyssa tälle on herunut 4,4 / 5 kokonaiset parinkymmenen arvioijan voimin. Siinä tapauksessa se on kyllä kokeiltava!

Ruskea pullo oikealla on Oscar Blandin Invisible -kuivashampoo, jonka ei pitäisi jättää jälkiä hiuksiin. Näitä menee aina ja vielä parempi, ellei tulos muistuttaisi harmaata mummotukkaa.

Etualalla on hiukan synkeän näköinen huulipuikko. Se on Burt's Bees -merkkinen, ja vaikka se ankealta hylsyssään näyttääkin, se onkin aika hyvä!


Oikein mukavantuntuinen huulipuna, joka tuntuu huulilla pehmeältä ja sävykin on sopiva nude, ei liian vaalea minulle, mutta ei liian tummankaan, sävyn nimi on 500 Blush Basin. Taustalla viistopäinen meikkisivellin, joka oli myös boxissa. Sen merkki on Sigma.

Viimeisenä, mutta ei suinkaan vähäisimpänä oli Douccen Freematic-luomiväripaletti, joka on Alluren Special Editionista. Valitettavasti yksi sävy oli hajoillut, mutta sepä vaan sitten pitää korjata laittamalla siihen hiukan alkoholia ja painelemalla se takaisin pannuunsa.


Miltäs tämä boxi vaikuttaa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!