maanantai 27. helmikuuta 2017

Pink Box maaliskuu 2017

Ehdin jo hieman pohtia, että onko tämä, viime perjantaina postiloodaani saapunut paketti helmikuun vai maaliskuun Pink Box, mutta koska se sisälsi naistenpäivän kunniaksi (sehän siis on 8.3.) pari pussillista kaakaota ihan vaan hemmottelua varten, niin kaiketi se sitten on maaliskuun loota. Katsotaanpa, mitä muuta siellä oli. Ehdin jo tietty kadottaa tuotekortinkin...

Nuo kaakaojauheethan ovat tuossa taka-alalla. Caotina-merkkisiä, sveitsiläistä laatua ja toinen pussukka on maitosuklaata, toinen tummaa suklaata.

Vasemmalta kun aloitetaan, niin siellä luuraa ensimmäisenä Goldwellin Dualsenses Brilliance - shampoota. Onneksi oli ihan kunnollisen kokoinen pullo, eikä mikään ruokalusikallinen, joka ei ainakaan minun hiuksissani riitä mihinkään.

Sagella-merkkisessä pullossa on intiimipesunestettä, joka kai sekin tulee käytetttyä. Bepantholin huulivoidetta minulla onkin jo ennestään, joten jemmataan tämä odottamaan vuoroaan.

Bepantholin yläpuolella on Sally Hansenin Color Therapy -lakka. Vähäsen nauratti kun olin juuri ennen kotiintuloa katsellut ihan tuota samaa väriä kaupassa ja miltei sen ostanutkin (sävy on 200, Powder Room), ostin sitten kumminkin tuon aiemmassa postauksessani esiintyneen Isadoran hololakan. Tässä lakassa on kuulemma arganöljyä, eli sen ei pitäisi niin kuivattaa kynsiä.

Lakkapullon yläpuolella on kaksi Eucerinin Hyaluron Filler -ampullia. Nämä ovatkin hyviä ja reissussa käteviä, joten vaikka niitä on kaapissa omastakin takaa, niin ei haittaa!

Miltä vaikutti boxi?

5 kommenttia:

  1. Kiva laatikko..mietin josko tuon itsellenikin tilaisin, mutta kun itse lähinnä käytän luonnonkosmetiikka, jopa itse tehden.. Joka tapauksessa kiva blogi sinulla ja samoja asioita seuraillaan, kiinnostaa joten olenkin jo lukijasi. Ja terveisiä naapuriin, :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ahaa - miten läheltä "naapurista" olet?

      Poista
    2. Asun Saksassa..no onhan täältä hiukan matkaa mutta kuitenkin :)

      Poista
  2. Eucerin olisi ollut mun suosikki tästä. Lopetettiinkohan sen myynti Suomessa, näin muistelen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistaakseni Berner (vai olikohan Beiersdorf) lopetti sen maahantuonnin viime vuonna. Loput myytiin edullisesti kaupoissa ja apteekeissa, ja minäkin niitä hamstrailin.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!