torstai 23. helmikuuta 2017

Vesivoidegeeli

iHerbissä oli niin hyvä tarjous, ettei sitä voinut olla ohittamatta. Nimittän Nature Republicin AQUA Super Aqua Max Pure Watery Cream  - geeli, tässä linkki iHerbin sivulle. Tämä on korealainen merkki, ja koko geelivoide tuntuu erinomaiselta, kuten voitte lukea myös iHerbin arvioista.




Tarvitsen yleensä jotakin stydimpää kuin tällaisen geelivoiteen, mutta se täytyy myöntää, että tämä kosteuttaa ihon ihanasti. Niin ohutta kuin onkin!

Kansi muistuttaa päältä katsoen  - tai no, mitäpä sitä selittämään, mielikuva on kai kaikille mitä selkein.

Itse geeli on todellakin geeliä.

 Itse geeli sisältää mm. glyseriiniä, kasvis- ja leväuutteita, betaiinia, lakritsinjuurta (ihoa vaalentava ja sävyä tasoittava, huokosia supistava), kollageenia, lesitiiniä, aloeta, skvalaania, fermentoitua leväuutetta (näistä aina tykkään kosmetiikassa), leväproteiinia ja levien oligosakkarideja.

Kun hintakin on kohdillaan (n. 8.20 EUR per iso 80 ml purkki), suosittelen kovasti! Postikuluthan tuolla eivät ole kummoisetkaan.

8 kommenttia:

  1. iHerb on nostanut reilusti postikulujaan Suomeen ainakin. Minulla taisi nyt jäädä kyseisen kaupan käyttäminen, koska lähempää tulevissa kokonaishinta jää pienemmäksi. Harmi! Tuolta saa aina niin hyviä löytöjä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siellä on usein tarjouksia postareista. Tänne Sveitsiinkin oli viimeksi postimaksu 12 frangia ihan pikkutilauksesta, mutta se toisn painoi jonkin verran. Olin samana päivänä tekemässä toista tilausta, koska Sveitsin jättimäisien tullien takia en halunnut laittaa van yhtä, josta olisi mennyt puolet tullimaksuja - ja kas, sille tilaukselle, vaikka tavarat olivat liki samat, oli postimaksu vain kolmisen euroa!

      Poista
  2. Tää kuulostaa ihanalta, mutta harmi vaan huomaan, etteivät geelit enää oikein meinaa riittää tehoiltaan :( Nuorena olisin varmaan rakastanut tällaista tuotetta todella paljon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulle ne eivät ole tähän saakka MISSÄÄN TAPAUKSESSA riittäneet, ennen kuin kokeilin tätä. Ihan toista maata!

      Poista
    2. Onhan siinä rasvaakin, esim. skvalaania.

      Luehan lisää esim. täältä:

      https://incimix.wordpress.com/2012/12/02/skvalaani/

      Poista
  3. Sinä sitten löydät jänniä tuotteita! Geelin ei luulisi toimivan ollenkaan, mutta pakkohan se on uskoa että toimii sittenkin. Koostumus ainakin kuulostaa hyvältä.

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!