tiistai 14. helmikuuta 2017

Risuja - PIXI

Kävimme viime viikonloppuna tietty taas Westfieldin shoppailuhelvetissä, ja siellä mm. Marks & Spencerillä. Naisten vaateosaston keskellä on Deli-baari, jossa on kiva levähtää ja syödä ja juoda ja lukea vaikkapa päivän sanomalehdet.


Me jaoimme tällaisen seafoodplatterin ja luimme sen lomassa hiukan sanomalehtiä. Naisten osasto oli kierretty ja mies halusi ostaa sukkia, joten hän häippäisi yläkertaan jättäen minut vieressä olevalle kosmetiikkaosastolle.

Just niin, suurempaa virhettä ei olisi voinut tehdä :) Hoksasin heti Pixi by Petra - hyllyn ja ryntäsin ostoksille. Yksi ostoksista oli Pixin Peel & polish -kuorintavoide, joka sisältää 6% maitohappoa ja papaijaa, molemmat kuorivat ihosolukkoa.



Olisi pitänyt lukea tuoteseloste tarkemmin, sillä jälleen tässä voiteessa on myös ihoa raastavia partikkeleita! Ohje on hieroa se iholle ja antaa vaikuttaa 5 minuuttia, sitten huuhtoa ae pois. Entsyymit vaikuttavat tuossa ajassa, mutta entäs jos se iholle levittäminen saa ihon punoittamaan, kuten minulla, juuri noitten karheitten partikkelien vuoksi?

Muuten hyvä ja toimiva, mutta ne karheudet, miksi ihmeessä ne pitää olla mukana? Vaikka kuinka hellästi sitä yrität levittää, ne silti raastavat ihoa :( Harmittaa...

1 kommentti:

  1. No voi pöh. Luulisi että joko entsyymit tai rakeisuus - turhaan molemmat samassa tuotteessa. Myös minä välttelen rakeita.

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!