keskiviikko 8. helmikuuta 2017

Lontoon muotia ja ärsyttävä DNA TV:n uusi versio

Kylläpä ottaa päähän! Minulla on ollut todella kauan DNA TV -palvelu, ja toisteiseksi se onkin toiminut moitteettomasti. Kunhan olen käyttänyt läppärillä sitä vanhaa versiota. Nyt ei vanhaa löydy mistään ja uusi latautuu ja latautuu ja latautuu, ne palikat pyörivät ruudussa ja ohjelma vaatii uuden kirjautumisen minuutin välein. Tunti sitten kirjautuminen onnistui, mutta tallenteitani ei kaikkia löytynytkään. Miten ärsyttävää! Sivujen layoutkin on ihan idioottimainen, haku ei toimi ja siinäpä sitten selaat koko kirjastosi läpi hakien jotakin tiettyä ohjelmaa, jonka haluaisit työpäivän päätteeksi katsoa, ja jota ei sitten löydykään mistään!

Onko muilla samoja ongelmia tämän palvelun kanssa?

*****
Sitten hiukan asiaa muodista: Olen täällä Sveitsissä tullut siihen tulokseen, että suomalaisetkin pukeutuvat paljon paremmin kuin täällä keskivertokansalainen. Täällä näyttää "väri purevan", sitä kartetaan kuin ruttoa ja siispä vaatteet, joita näkee kaupoissa ja kadulla ovat mustia tai vähintäänkin harmaita. Hyvin harvoin näkee mitään kirkkaampaa sävyä. Toppatakki näkyy olevan talven univormu, jota näkee liki jokaisen yllä.








Lontoon myymälöissä näytti olevan nyt kevään väreinä kaksi yli muiden: tiilenpunainen ja hiukan sameahko keltainen. Tai olisiko tuo tiilenpunainen paremminkin poltettu oranssi ja tuo keltainen hiukan sinapihtava.












Kohtuullisen paljon näkyi myös mustaa ja valkoista (monochrome) sekä näiden yhdistelmää. Mitenkäs siellä Suomen kaupoissa?

Kuvat: Marks & Spencer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!