torstai 8. kesäkuuta 2017

Rankoissa oloissa testattu meikkivoide

Olen aika pitkään käyttänyt MACin Pro Longwear -meikkivoidetta, ja tuli sitten ostettua jossain vaiheessa myös MACin Pro Longwear Nourishing Waterproof -meikkivoide.


Äkkiä katsomalla siinä ei ole aurinkosuojaa, mutta kerronpa, missä olosuhteissa se tuli tänään testattua...

Olen sitä ekan kerran kokeillut ja se uppoaa hyvin ihoon jättäen mattapinnan. No tänään menimme koko päivän kanoottireissulle tyoporukan kanssa Saksan puolelle, ja mitäs tapahtuikaan...











Oli erittäin auringonpaahteinen päivä ja aurinkovoiteesta huolimatta käsivarteni hiukan kärähtivät. Kasvoihin en laittanut aurinkosuojaa, koska arvelin meikkivoiteen pigmenttien riittävän. Riittiväthän ne, tosin nokka hiukan punoittaa.

Meikki laitettiin noin seitsemän aikaan aamulla, ja nyt kun olen kotona kello 19 aikaan, meikki on suhtkoht hyvässä kunnossa  - ilman mitään lisäilyä! Tässä pitää vielä ottaa huomioon koskenlasku kanooteilla ja se, että todellakin meidän kanoottimme kaatui kerran ja tuli ns. henkilökohtainen "pohjakosketus". 

Ei ollut mitään hirveän syvää, mutta oli mielenkiintoista yhtäkkiä löytää itsensä kaatuneen kanootin alta katsellen poispakenevia kaloja.

Ripsarina tänään oli Sensain 38C ja rajasin aamulla huuleni Lumenen rajauskynällä no 6. Pieni puuterointi ja tämä setti tosiaan pysyi! Ainakin voin hyvällä omallatunnolla sanoa, että tässä on todella vedenkestävä meikkivoide.

2 kommenttia:

  1. No huh, vähän rajumpi meikkitestaus siis ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin voin sanoa (sen lisäksi, ettei tämä ole sponsoroitu postaus), että Kaikki mainitsemani meikit pitivät hyvin kutinsa! Mikään ei tietty pysy täydellisesti, mutta jos on tiedossa vetisiä pippaloita, käytä näitä!

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!