perjantai 9. lokakuuta 2020

Arvonta!

Pitkään aikaan ei ole ollut arvontaa, joten järjestetäänpä yksi, joka voi auttaa runsaasta käsien pesusta kärsiviä näppejä.

Champneys on tuotemerkki, jota ei valitettavasti myydä Suomessa. Tämä käsivoide tältä spa-merkiltä on aivan loistava! 


Pakkaus sisältää voiteen ja yöllä pidettävät hansikkaat ja tulee koronattomasta taloudesta (laitan sen suljettuun muovipussiin tänään, joten toimitus pitäisi olla ilman tartuntamahdollisuutta).

Matkalaukussani Irlannista tullut palkinto.

Netistä löytyvät muut palkintoa koskevat tiedot. Postitan palkinnon vain Suomeen ja osallistuaksesi:

- mainitse joku postaukseni, joka on jäänyt mieleesi
- kerrot olevasi ns. vakkarilukija (kerro, mitä kautta luet: blogger, blogit.fi, kirjanmerkit tms.)
- laita oheen nimimerkkisi (s-posti vapaaehtoinen ja omalla vastuulla), ja tsekkaa tämän postauksen kommentit arvontapäivänä)

Arvontaan voi osallistua aina sunnuntaihin 18 lokakuuta 2020 saakka (puoliyöhön GMT+2). Voittaja ilmoitetaan maanantaina 19 lokakuuta tämän postauksen kommenteissa. Ole siis kuulolla silloin!

Jos voittaja ei ilmoittaudu kolmen päivän sisällä voittajan ilmoittamisesta, arvonta suoritetaan uudelleen. Kannattaa siis laittaa arvontapäivä kalenteriin ✌.

Itse voiteesta: Ihan ihana tuote olen käyttänyt sitä alkuvuodesta saakka! Nyt varsinkin tiuhan käsienpesun aikana ihan loistotuote, ja ihohan todellakin kuivuu pesemisestä.

Tämä ihon kuivuminen kai tapahtuu ihan kaikilla 😟

Lukijaksi saa liittyä osallistuakseen, mutta silti toivon sinun jäävän lukijaksi.

22 kommenttia:

  1. Sinun reseptipostaukset ovat jääneet mieleen, erityisesti tuo lohipiirakka alkuvuodesta, sitä olen testannut. lamerinquecit@gmail.com (bloggerin kautta luen)

    VastaaPoista
  2. Postaus ,joka nyt tuli mieleen eka niin se iltapäivätee jossain hienossa hotellissa ja ne leivonnaiset siellä.
    Olen vakkarilukija, bloglovin.

    VastaaPoista
  3. Arvonnassa mukana, tulin just lukijaksesi,(punainen ruusu).
    Olen aina kärsinyt kuivasta ihosta, niveaa on kulunut 15 vuotiaasta lähtien eläkeikään asti, toki muitakin olen kokeillut, jalkoihin taas on eri voiteet.
    Ruokaohjeita katselen yleensä blogeista.

    VastaaPoista
  4. Bloggerin kautta olen lukenut iät ja ajat tätä blogia. Ekana tulee mieleen ne makukortit, se vaan on niin hauska ajatus enkä ole muuten missään niihin törmännyt. Ja sitten se kiva turkulaisravintola, oli niin hulppeat jälkkärikuvat.

    postin.tuomaa@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä niitä makukortteja näkyy olevan tuossa meidän paikallisessa S-Marketissakin, maustehyllyssä. Enpä olisi muuten itsekään osannut katsoa, elen olisi saanut niitä testiin :)

      Poista
  5. Bloggerlukijana mukaan arvontaan. :) Postaus, joka on jäänyt mieleen, mutta sittemmin unohtunut on Olutjuustokeiton resepti! Vaikutti mielenkiintoiselta reseptiltä ja meinasin sitä testailla, mutta unohdin koko reseptin olemassa olon. Ehkäpä tänä syksynä. :)

    hippohiiri@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä, kun muistutit minullekin! Blogin kaikki ruokaohjeet ovat samassa paikassa, linkki tuossa oikeassa kolumnissa.

      Poista
  6. Bloggerim ja blogit.fi kautta lueskelen. Ruokaohjeet kivoja. Salli.moilanen35@gmail.com

    VastaaPoista
  7. Blogit.fi kautta seuraan sinun blogiasi. On jäänyt parsa-postaus mieleen josta tulikin minulle parsan ystävälle hyvät reseptit loppuiäkseni.
    henna.holappa1@luukku.com

    VastaaPoista
  8. Sinulla on paljon hyviä postauksia kosmetiikasta sekä ruoasta. Mieleeni jäi lipstikka-juustokeitto, jota tein heti kahtena päivänä peräkkäin. Nyt täytyy kokeilla, millaista kuivatuista lehdistä tulee. Ihanaa syksyn jatkoa! klaara49@luukku.com

    VastaaPoista
  9. Olen uusi lukija, Bloggerin kautta :) näistä uusista postauksista paras on ehkä Kannattiko ostaa? 3.10.2020, koska en itse hirveästi ruokaohjeita blogeista lue. Tai suosin niissä tiettyjä blogeja.
    pajun.kissa@luukku.com voi ilmoittaa jos voitan!
    Kivaa syksyä!

    VastaaPoista
  10. Ruokapostaus jutut ovat jääneet mieleen kun itsekkin tykkään ruoanlaitosta.Seuraan blogit.fi kautta, olen vakkarilukija :)
    susannaposti88@gmail.com

    VastaaPoista
  11. Sinun sädehoitokertomuksesi on jäänyt mieleen ja nyt kun kysyit, niin piti käydä lukaisemassa uudelleen.
    Bloggerin kautta olen jo monet vuodet seuraillut.
    hamalainentm@gmail.com

    VastaaPoista
  12. Luemme vakituiseen blogiasi bloggerin kautta eli olemme lisänneet blogisi oman blogimme sivulle. Mieleen on jäänyt päällimmäisenä herkkupelti-ruokaohje, jota olen itse tehnyt moneen kertaan ja myös soveltanut sitä ohjetta.

    VastaaPoista
  13. Viimeeksi kokeilin sun kesäkurpitsarullia, Nam!

    VastaaPoista
  14. Random.org on puhunut, ja voittaja on postauksen ensimmäisessä kommentissa. Onnea Kauralle, laitatko osoitteesi tähän emailiin: dzinni@europemail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, ihanaa! :) Laitan sinulle sähköpostia :)

      Poista
    2. Laitoin sinulle eilen sähköpostilla yhteystietoni :)

      Poista
    3. Hei, kiitos, tuli perille. Laitan paketin pakettiautomaatista, joten voisit vielä laittaa samaa kautta puhelinnumerosi, että saapumisilmoitus löytää perille.

      Poista
  15. Kiitos kaikille osallistumisesta!

    VastaaPoista
  16. Ennen joulua tulee vielä ainakin yksi arvonta, eli pysykäähän langoilla, sillä se on vain vakkarilukijoille, kuten yleensä.

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!