keskiviikko 14. lokakuuta 2020

Vatsavaivat ja niiden pelastus

Minulla on stressivatsa. Ruoansulatushäiriöitä ilmenee aina, kun on töissä todella kiirettä ja kaikki asiat painavat päälle. Pahimmassa tapauksessa närästyslääkkeitä kuluu aika tavalla.

Keksin sitten yhtäkkiä tällaisen, koska eihän niitä närästyslääkkeitäkään voi pitkiä aikoja syödä. 

Tämähän olikin todella loistava tuote! Eikä ole maksettu mainos! Tuote on hiukan samea ja paksu piigeeli, jota otetaan aterioiden välissä mittalusikalla ohjeen mukaan. Ei mikään herkullisen makuinen geeli, mutta ei mikään ihan yököttäväkään ja todellakin toimii!

Tässä tuoteselostetta apteekkituotteet.fi -sivustolta:

"Silicea Vatsa-suolistogeeli taltuttaa akuutit vatsavaivat pehmeällä ja luonnollisella tavalla. Vatsan ja suoliston sairaudet johtuvat usein maha-suolikanavaan joutuneista taudinaiheuttajista ja niiden erittämistä myrkyistä. Tämä voi tapahtua esimerkiksi nauttimalla pilaantuneita elintarvikkeita tai juomia. Seurauksena on vatsan ja suoliston vaivoja, kuten vatsakipuja, pahoinvointia, oksentelua, ilmavaivoja tai ripulia.

Silicea Vatsa-suolistogeelin vaikuttava aine on piihappogeeli, piin, hapen ja veden yhdiste. Piigeeli sitoo taudinaiheuttajat ja niiden erittämät myrkyt puhtaasti fysikaalisella tavalla jolloin ne poistuvat luonnollista tietä suolen kautta. Silicea Vatsa-suolistogeeli lievittää oireita ja tukee häiriintyneen mahasuolikanavan uudistumista. Luonnollisena ja lisäaineettomana valmisteena Silicea Vatsa-suolistogeeli sopii myös lapsille."


Aikamoinen ihmeaine, toimii mielestäni jopa paremmin kuin monet lääkeaineeksi rekisteröidyt tuotteet! Kaupan päälle tätä käyttäessä kynnet ja hiukset vahvistuvat.

7 kommenttia:

 1. Hyvä vinkki, ja jo käytössäkin. Entä mitä mieltä olet Gelsectan-kapseleista vastaavaan tarkoitukseen? Olen lukenut erilaisia tutkimustuloksia, joiden mukaan tämä oikeasti auttaa, mutta koskaan ei voi tietää, onko joku tutkimuksista "maksettu" myönteiseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti oikein googlata nuo Gelsectanit. Siinä on näköjään suolen läpäisevyyttä vahvistavaa ainetta (ksyloglukaani), mutta myös FODMAP-hiilihydraattien tapaan käyttäytyvää ainetta (ksylo-oligosakkaridi), mikä on tällaisessa tuotteessa yllättävää. Viinirypäleensiemenuute on antioksidanttista ja herneproteiini varmaankin tulee suoliston hyvää bakteerikantaa, joten niiden vaikutus lienee ihan OK. Pitää varmaan kokeilla noitakin.

   Poista
 2. Kiitos tuotteen tsekkauksesta! Taitaa olla seuraava kokeiltava. Vähän hirvittää nuo protonipumpun estäjät jatkuvassa käytössä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, ei niitä kovin pitkiä aikoja knnata syödä, eikä ainakaan näin korona-aikoina. Luin juuri taannoin jonkin tutkimuksen, jonka mukaan protonipumppusalpaajien käyttö saattaa altistaa koronavirukselle.

   Poista
 3. Hyvä tietää, kiitos.

  VastaaPoista
 4. Enpä olekaan kuullut tuollaisesta vatsageelistä, stressivatsaisena täytyy laittaa ylös! Kiva jos makukaan ei ole ihan hirveä. Saakohan tuotetta myös verkkoapteekin kautta? Asun maalla, mutta käyn kyllä välillä työn puolesta Lahdessa, ehkä sieltä löytyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Löytyy meillä ainakin ihan läheisestä S-marketista hyllystä, jossa vitamiinit sun muut sensellaiset.

   Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!