tiistai 3. marraskuuta 2020

Luomien ryppyjen häivytystä

Kun nyt edellisessä postauksessa tuli kirjoiteltua silmänalusjuonteista, sopii tähän seuraavaksi aiheeksi sitten kirjoitella (ylä)luomen rypyistä. Niillekin on nimittäin omat aineensa.

Kirjoittelin jokin aika sitten tästä Skinlabosta, ja sieltä rahtimaksun hinnalla saatavista miltei reilun kokoisista näytteistä täällä. Nyt minulla on niitä aikamoinen määrä, joten jostakin pitää aloittaa testailukin. Tässä siis kokeilussa Skinlabo Eyelid-Lifting Serum.


Tässä tuubissa on tosiaan hyvin ohutta geeliä, jota levitetään ohut kerros nimenomaan silmäluomille. Tätä tuotetta en löytänyt nettisivuilta, enkä mukana tulleesta pienestä esitteestä, joten joudun hiukan arvailemaan. Tarkemmin kun tutkailin tuubista löytynyttä tekstiä, seerumi olikin tarkoitettu ala- eikä yläluomille. Nettisivuilla on yksi vastaavan kaltainen tuote, mutta INCI-lista ei vastaa sitä, mikä tässä tuubissa on.


Yritin tihruttaa INCI-listaa ja ainakin glyseriiniä siellä oli. Leväuutetta myös. Joka tapauksessa erittäin kosteuttavan tuntuinen seerumi, jota mielellään käyttää silmänympäryksillään.

Käykääpä kurkkaamassa nettisivuilla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!