perjantai 6. marraskuuta 2020

C-vitamiinijauhetta iholle?

Hankin Deciemin alennusmyynneistä jauheena C-vitamiinia, jota periaatteessa voi sekoittaa mihin tahansa kasvotuotteeseen, paitsi kyseisen firman EUC-sekoitukseen ja mihinkään, jossa on niasiiniamidia (B3, sekoittaminen näihin ei takaa C-vitamiinin tehoa). 


Tämä valkoinen pulveri on "anhydrous", eli siitä on vesi poistettu, ja vesi tekee C-vitamiinin epästabiiliksi. Joten sekoitin sitä öljyyn. Kasvoillahan se kuitenkin saa kosteuttakin.

Nyt kun päästiin ihoöljyistä puhumaan, niin Stenders-merkkisestä ihoöljystä olen kirjoitellut täällä. Hyvä tuote, mutta minun kasvoillani aika paksu, vaikka se ei maailman paksuin olekaan. Nyt keksin sitten laittaa tätä C-vitamiinijauhetta tähän öljyyn. Seos ei enää jää lillumaan kasvoille, kuten pelkkä öljy tekisi.


Pidemmän päälle se toimii ihollakin. Iho näyttää hyvältä. Minulla se ei edes pahemmin kirvellyt, mitä jopa Deciemin tuoteselosteessa arveltiin. Iho tykkää, eikä jauhe ollut kallistakaan (Kaupallinen tiedote: Deciemillä on nyt alennusmyynti meneillään ja jo 25 euron tilauksella saa ilmaisen toimituksen UK:sta, ilman veroja ja lähimpään DPD:n toimituspisteeseen).

Mukavaa viikonloppua kaikille!

PS: Tietystikin tälllaisten valkoisten pulverien kanssa läträtessä jää meillä ainakin yläkerran kylppäriin pulverijälkiä, ja piti selventää miehelle ja siivoojalle, että en todellakaan ole alkanut käyttää huumeita 😂

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!