maanantai 4. helmikuuta 2019

Stenders Gardener of Feelings Intense Treatment Oil Royal Jelly

Stendersistä jo pari päivää sitten postailinkin kertoen, että se oli minulle ihan uusi merkki. Päädyin ostamaan merkin Intense Treatment Oil Royal Jelly - pullollisen ja nyt sitten sen herättämistä fiiliksistä hiukan.


En ole mikään kasvoöljyjen ylin ystävä, sillä niiden alle pitäisi aina laitaa jotakin vesiliukoista kosteuttavaa, eiväthän ne öljyt toimi muuta kuin ihon pehmentäjinä ja okklusiiveina. Lue täältä lisää aiheesta. Tämän käyttöohjeessa tosin mainitaan, että sitä pitäisi laittaa iholle kaksi kertaa vuorokaudessa ennen kosteusvoidetta.

tarkastellaanpa hiukan, mitä tämä öljy pitää sisällään. Avainasemassa ovat makadamiaöljy, valkohilpan siemenöljy, vihreän teen siemenöljy (varmaankin voisi oikeastaan sanoa teensiemenöljy - antioksidanttinen, sisältää paljon Omega 3, 6 ja 9 -rasvahappoja, A- ja B-vitamiineja)) ja kuin nimikin sanoo, kuningatarhyytelö (jonka teho kosmetiikassa on hieman kiistanalainen). Täältä voit lukea lisää öljyistä ja niiden valinnasta ihonhoitoon.

Lisäksi tuotteessa on mm. helokinkukkauutetta (ihoa rauhoittava, anti-inflamatorinen), glyseriiniä (kosteuttaa), kääpiöesikkouutetta (anti-aging, ihoa suojaava) ja mangouutetta (pehmentää ihoa).


Tämä öljy on miellyttävän pehmeän tuoksuinen, suhteellisen ohut ja se imeytyy ihoon hyvin, joten eiköhän tämäkin tule käytettyä loppuun. Riittoisalta vaikuttaa ja pullokin on aika suuri, 30 ml.

Onko merkki sinulle tuttu?

2 kommenttia:

  1. Ei ole tuttu, mutta kiinnostuin tuotteesta. Mä olen öljy-fani ja varsinkin kun aikoinaan hoksasin se, että ne kannattaa laittaa viimeisenä tuotteena niin ne ovat tehneet iholleni hyvää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvät ainesosat<3
      Minäkin laitan kasvoöljyn aina viimeiseksi seerumien ja voiteiden jälkeen ja yleensä vain iltaisin, vaikka on kaiketi sitäkin koulukuntaa, joka laittaa esim. yövoiteen alle.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!