perjantai 15. helmikuuta 2019

Ipsy Glam Bag, tammikuu 2019

Tämä tuli viikolla. Joulukuun lähetys taitaa jossakin kiertää maapalloa, kun ei ole vielä tullut, vai muistanko väärin? Katsotaanpa, mitä tämä sisälsi.


Muistin virkistykseksi: Ipsyn mukanahan tulee aina pieni meikkipussukka ja noin viitisen tuotenäytettä (tässä mainostetaan, että tästä lähtien mukaan voi lisätä 3 valinnaista tuotenäytetttä, mutta katkaisin tilaukseni tämän jälkeen). Tässä tapauksessa pussukka oli kankainen, vaaleansinivalkoraitainen sähäkän pinkein somistein.

Tuotteet vasemmalta: Tarte Amazonian Clay 12-Hour  Full Coverage Foundation SPF 15 sävyä medium Sand. Tätä onkin tehnyt mieli kokeilla. Kehutaan olevan täydellisen peittävä ja mattainen, sävykin lienee ihan paikallaan.

Sen vieressä on LXMI Nilotica Goddess Glow -korostusvoide. Ruusunsävyinen ja voidemainen sekä kosteuttava, joka sisältää siis Nilotica-sheavoita, joka lienee jokin sheavoin Ugandasta saatava lajike. Korostustuotteita käytän harvoin, joten onneksi tämä on näytetuubi.

Toisena oikealta on Goldfaden MD Skin Balancing Mask. Ihan outo merkki minulle. Sisältää E-vitamiinia, hyaluroni- ja omenahappoa (AHA). Siis jopa kuoriikin kevyesti.

Oikealla on Alterna Haircare Caviar Anti-Aging Replenishing Moisture CC Cream, eli kaviaaria sisältävä (aminohappoja ja Omega-3:sta). Suojaa hiusta (myös kuumuudelta) ja ehkäisee hiusten katkeilua.

Näiden yläpuolella on vielä Slmissglam SB68 Eye Brush. Toisinsanoen häivytyssivellin, jolla on aina käyttöä.

Miltäs vaikutti pussukka tällä kertaa?

2 kommenttia:

  1. Kiinnostavalta vaikuttaa tuo hiustuote! Ipsy postauksia on tosi hauska lukea kun liikkeellä on niin paljon eri variaatioita. Tarten voidetta lukuunottamatta sinulla ihan eri tuotteet kuin mitä omassa pussukassani.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä näköjään! Sisältö riippuu kaiketi siitä, mitä on kirjannut omaan profiiliinsa!

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!