sunnuntai 24. helmikuuta 2019

Tätä et tiennyt tarvitsevasi

Internetin maailma on huikea. Kauppapaikat, kuten eBay ja Amazon myyvät kaikkea maan ja taivaan väliltä, ja mitä sieltä ei löydä, sitä ei ole olemassakaan. Mutta olisitko keksinyt tarvitsevasi esimerkiksi näitä...

Nämä siis ovat hiusharjan suojuksia. Kukaan bakteerikammoinen tai äärimmäisen neuroottisen siistihän ei todellakaan tule toimeen ilman näitä. Osta esimerkiksi täältä.
Kukapa sitä nyt naamaansa putsaisi tavallisilla vanulapuilla, kun tarjolla on vähän hienompaakin  tavaraa, kuten Chanelin vanutyynyjä. Osta esimerkiksi täältä.


Hengitystä raikastavat pastillit ovat tietty vanha juttu, mutta miksi aina pitäisi tuoksua mintulle, kun hengitys voisi haista vaikka suloisille kirsikankukille? Osta esimerkiksi täältä.

Varsinkin pitkien hiusten kuivattaminen on joskus aika tuskastuttavaa hommaa. Kuivaamisessa hyvä apu olisi tällainen kuivatushansikas. Tottapuhuen jopa minäkin saattaisin sellaisen hankkia! Omakseen tällaisen saa kotiinkuljetuksineen vähän yli vitosella täältä.


Asiaa! Sukkikset, joissa on lämmitysmekanismi! Villahousut ovat kohdanneet voittajansa! Saat ne omaksesi täältä sijoittamalla keksintöön vähän toista kymppiä.


Tässä hiukan samaa sarjaa, eli laihduttavat, kaloreja kuluttavat sukkikset! Mitään ikäviä dieettejähän ei tietenkään tarvita. Omaksesi saat ne tilaamalla täältä.
Hiustenmuotoilupuikko! Miten olenkaan koskaan tullut toimeen ilman tällaista! Saat sen omaksesi alta kympillä täältä. Taidanpa tilata...



Hoida hiuksiasi harjaamalla niitä. Tottapuhuen minulla on tämäntapainen, ja olen ollut siihen tyytyväinen. Osta esimerkiksi täältä.


Käsilaukkuun vielä hiuksia hoitava kampa. Osta esimerkiksi täältä.


En ole koskaan ajatellut, että ihmisellä pitäisi olla poskinaamioitakin. Ymmärrän hyvin sen, että helpommin rypistyville paikoille, kuten silmänalusille ja nasolabiaalijuonteille on omat naamionsa, mutta että poskillekin? Omasi voit hankkia esimerkiksi täältä.


Kärsitkö kuukautiskrampeista? Tässä lämpöä tuottava apu siihen Ei sisällä lääkkeitä. Omasi voit ostaa esimerkiksi täältä. Taidanpa hankkia pari tytärpuoleni teineille testiin.

Tässäpä taas ihmeteltävää. Kiinnostuitko erityisesti jostakin tuotteesta? Nämä kaikki esimerkit ovat yhdestä ainoasta eBayn kaupasta, jossa on mm. kattava valikoima japanilaista kosmetiikkaa sopuhintaan. Suosittelen.

14 kommenttia:

  1. Chanelin vanulappuja ja hiustenkuivauskinnas, kiitos! :) Hauskan kokoelman olet koonnut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muakin vähän naurattaa! Tällaista se on nykyään! Kuka tietää, miten erinomaisia nuo Chanelin vanulaput ovat verrattuna tavallisiin markettien yhden euron lappuihin!

      Poista
  2. Illan naurut, kiitos :) Todella hauska ja aivot narikkaan postaus. En ajatellut tarvitsevani näitä.... vai tarvitsenko sittenkin? Hmmmmmmmmmmmmmmmmm ??? :D

    VastaaPoista
  3. Jopas on kaikkea hassua. Hiusharjan suojukset oli noista ehkäpä se kaikkein turhakkein. :D

    VastaaPoista
  4. Noi hiusharjan suojukset ,niitä mä oikeasti haluaisin.Siis kun harja likastuu niin ällöttävästi;)

    VastaaPoista
  5. Japanilaisissa kaupoissa oli vaikka mitä kummallisuuksia erilaisista kasvojumppahärpäkkeistä kasvotuulettimiin. Viilentävät kosteuspyyhkeet tulivat kyllä tarpeeseen 40 C helteessä. Shiseidon vanulappujakin tuli kokeiltua kun ne tulivat kaupan päälle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nyt on pakko kysyä, että olivatko ne vanulaput jotenkin parempia kuin tavalliset? Hintaa ainakin varmaan on enemmän.

      Poista
  6. Hieno koonti!

    Mua kiinnostaisi nuo laihduttavat sukkikset;) Jos vetäisi ne jalkaan ja laittaisi kenkiin tv-shopista ostetut laihduttavat pohjalliset, niin johan pysyisi hoikkana!

    Mä kaipaisin sellaista kangasnaamioiden lämmitintä tai vastaavaa, koska mun mielestä kangasnaamiot on ikäviä käyttää kylmän ja limaisen ihotuntuman vuoksi. Ehkä korealaisilla on jo siihen nerokas ratkaisu...perhaps? :)

    VastaaPoista
  7. Hih, mainioita löytöjä olet tehnyt! Aivan varma en ole ettenkö pärjäisi ko tuotteita ilmankin, mutta kiva lukea :)

    VastaaPoista
  8. Chanelin vanulaput täytyy joku kerta ihan uteliaisuudesta testata, tiedän monen vannovan niiden Shiseidon (?) vanulappujen perään :) Mua niin harmittaa, kun se sellainen naamakarvojen rullailujousivempain ei koskaan löytänyt perille Ebayn maailmasta :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No onneksi eBayn ostoksista saa rahansa helposti takaisin, ellei lähetys ole tullut perille. Kannattaa laittaa uusi tilaukseen.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!