tiistai 5. helmikuuta 2019

Hyvää ja halpaa

Voiko noin neljällä eurolla saada kunnon silmänympärysvoiteen? Kyllä vaan, enkä nyt puhu Lidlin kuuluisasta sy-voiteesta. Kuinka moni on huomannut, että K-kauppojen omalla Pirkka-tuotemerkillä on myös Face-sarja, jossa on Q10 Silmänympärysvoide?


Katsotaanpa hiukan mistä tämä kevyehkö, hiukan geelimäinen voide koostuu:

Aqua, C12-15 Alkyl Benzoate, Caprylic/Capric Triglyceride, EthylhexylSalicylate, Glycerin, Cetearyl Alcohol,Carthamus Tinctorius Seed Oil, Glyceryl Stearate Citrate, Sorbitol,Butyl Methoxydibenzoylmethane,Niacinamide, Butyrospermum Parkii Butter, Panthenol, Tocopheryl Acetate,Sodium Stearoyl Glutamate,Glyceryl Stearate, Sodium Lactate, Lecithin, Glycine, Carbomer, GlycerylOleate, Ubiquinone, Tocopherol,Sodium PCA, Sodium Hydroxide, Urea, Ascorbyl Palmitate, Fructose,Inositol, Citric Acid, Tetrasodium EDTA,Parfum, Butylphenyl Methylpropional, Phenoxyethanol, Benzoic Acid,Dehydroacetic Acid

INCI:stä löytyy mm. glyseriiniä ja setyylialkoholia (kosteutus ja ihon pehmennys), värisafflorin siemenöljyä (valittu varmaan tähän tuoksuttomuutensa vuoksi ja se myös on todella antioksidanttista, sisältää paljon linoleiinihappoa, joka tekee hyvää iholle), sheavoita, E-vitamiinia, ureaa (hyvä ihon uudistaja, kuorii kevyesti, kosteuttaa), ubikinonia (rauhoittaa ihoa, antioksidantti), askorbyylipalmitaatti (stabiili ja ei-hapan vitamiini C:n johdannainen, joka toimii antioksidanttisesti ja vähentää ympäristöllisiä haittavaikutuksia iholla), sorbitoli (kosteuttaa), glysiini (ihon uudistaja), lesitiini (ihon pehmentäjä), pantenoli (kosteuttaja) ja  niasiiniamidi (antioksidantti, ikääntymisen estäjä, ihon kunnon parantaja, ympäristön haittavaikutuksia vähentävä).

Vau! Siis tämä voidehan on todella pakattu täyteen kaikkia hyviä ainesosia! Sitäpaitsi voide on tuoksuton, josta varmaan monet pitävät.

Pitääpä tutustua sarjan muihinkin tuotteisiin! Joko Pirkka Face -tuotteet ovat sinulle tuttuja?

6 kommenttia:

  1. Pirkka Face -tuotteet on tuttuja, mutta tuppaavat jäämään muiden jalkoihin. Kiitos tästä muistutuksesta. Ihana, kun jaksat avata noita incejä selkokielelle. Taidan napata tuon ostoskoriini seuraavalla K-market -reissulla:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri tsekkasin, että saman sarjan kasvovoiteessa on ihan samoja ainesosia, joten kyllä sekin pitää varmaan vitosen hinnalla kokeilla! Harvassa kalliissa selektiivisen kosmetiikan tuotteessakaan on näin hyvää INCI-listaa!

      Poista
  2. Mä tarvisinkin kohta uutta silmänympärysvoidetta. Tuli mieleen myös Lidlin versio, jota on kehuttu tosi paljon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on aika ohutta, jos on tottunut rasvaisempaan, mutta mielestäni aineksiltaan Lidlin versiota parempaa.

      Poista
  3. Ostin pirkka face päivä- ja yövoiteen, anti-age. Molemmat mulle liian kevyitä tähän vuodenaikaan ja päivävoiteessa joku ärsyttävä ainesosa, vaikken yleensä saa kovin helpolla voiteista punotusta. Se myös haisee vähän liian voimakkaalle, tulee 70-luku mieleen. Toki voi monelle muulle toimia hyvin. T eeva e

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmmm, en ole kokeillut kumpaakaan, mutta ostin sen Argan-voiteen, josta postaus on täällä: https://dzinninajatuksia.blogspot.com/2019/02/edullinen-arganoljykasvovoide.html

      Äkkiseltään ei noissa ostamissasi näyttäisi olevan mitään erityistä yleisesti herkistäjäksi tunnettua osaa, paitsi se parfyymiaine, jonka koostumusta ei ole erikseen eritelty.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!