torstai 14. helmikuuta 2019

Terra Naturi

Kävin alkuviikosta hematologilla, mutta ei ainakaan vielä tämä tauti ole poistunut minun kropastani. Nyt on kahden kuukauden aikalisä seuraavaan tsekkaukseen.

Mutta asiaan; eli Natrue-sertifioituun luonnonkosketiikkasarjaan nimeltä Terra Naturi, ja etenkin sen vaahtomaiseen Mousse Make-up -meikkivoiteeseen. En muista, mistä tämän ostin, mutta luultavimmin se on jostakin Müller-nimisestä kempparista. Tämä ketju kannattaa pitää mielessä maailmalla, siis varsinkin Euroopan saksankielisellä alueella reissatessa.

Tässä on muuten aika hyvä meikkivoide! Tekee kaunista jälkeä ja on edullinen (näkyy olevan Müllerillä alta neljä euroa hinta), ja purkki on kivan pieni pakata mukaan. Silti se on riittoisaa ja jopa hoitava koostumukseltaan.




Voide tuntuu aluksi ohuelta, mutta peittää hyvin. Voisin kuvitella tämän sopivat kaikista kuivaihoisimmillekin, sillä tässä on paljon öljyjä, kuten kookosta, risiini- ja auringonkkansiemenöljyä. Muita aineita ovat lehmuksenkuorivaha (Rhus Verniciflua), E- ja C-vitamiini (askorbyylipalmitaatti). INCI-lista on suhteellisen lyhyt, mutta niin kai se aina, kun on kyse luomutuotteesta.




Kuvassa sävyä no 02 Natural Beige swatchattuna ranteen sisäpuolelle (siitä sävyero). levittyy todella nätisti ja näyttää hyvältä kasvoilla. Toisinsanoen ihan löytö tähän hintakategoriaan, ja peittoaa monet kalliimmat tuotteet ihan kevyesti!

4 kommenttia:

  1. Mä luulen, että tää voisi olla mun juttu :) Luonnonkosmetiikassa tuntuukin moni tällainen voidemainen meikkipohja olla jotenkin toimivin, tykkään esim. tosi paljon Bohon voidemaisesta meikkivoiteesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai Boholla on sellainenkin?

      Tämä Terra Naturin meikkivoide oli kyllä hämmästys. Kannattaa laittaa ostoslistalle, jos käy sellaisessa maassa, jossa on Müllerin kemppariketjua. Tosin saa kai näitä muualtakin, ehkä kuukkeloimalla löytyy paikka.

      Poista
    2. On joo, jostain syystä he ovat nimenneet sen voidemaiseksi meikkipuuteriksi mutta mun mielestä se oli kyllä enemmän meikkivoide, kuin meikkipuuteri :D

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!