keskiviikko 20. helmikuuta 2019

Glossybox, helmikuu 2019

Noniin, toinen Glossybox ja minun osaltani se saa sitten tähän jäädäkin. Ei oikein vakuuta.



Tällä kertaa boxissa on kylpyläteema. Katsotaanpa, mitä loota piti sisällään:

Simple Micellar Water Facial Wipes.

Olen ollut viime vuosina huonompi käyttämään mitään kasvopyyhkeitä, mutta nämähän tietty ovat misellivesipyyhkeitä, joten se muuttaa asian. Misellivesiä menee teollisia määriä, joten eivätköhän nämäkin tule käytettyä. Hyvä brändi!

Afterspa Bath & Shower Cleansing Puffs


Nyt oli kyllä boxin suunnittelija lukenut ajatukseni! Juuri kaipailin tällaista sientä, joka kuorisi kasvot kertaheitolla. Ennen tällaisia sai Suomestakin Buf-Puf  -sienen nimellä, ja edelleen niitä löytyy maailmalta samalla nimellä! Tämä on siis sieni, jota käytetään puhdistusaineen kanssa kasvoilla ja kuorintateho riippuu siitä, miten voimakkaasti ja kauan sitä kasvoilla hankaa. Vastannee ns. timanttihiontaa. Tykkään.


Vasemmalla on Nip+Fab Glycolic Fix Scrub, jonka luvataan kuorivan ja kiilloittavan kasvot sisältämäntä glykoli- ja salisyylihapon avulla. Esitteessä puhutaan 3-in-1 -kuorinnasta, joten piti oikein kaivella, että mikä se kolmas sitten oikein on? Kokeiltaessa huomasin, että se sisältää rakeita, joita ei oltu mainittu tuoteselosteessa. Sisältää myös mm. glyseriiniä, sheavoita, manteliöljyä ja aloeta, sekä tuoksuu greipiltä.

Oikealla on boxin kallein tuote (112,95 euroa/50 ml, ja täysikokoisena tässä), eli Avant Hyaluronic Acid Vivifying Face & Night Eye Cream. Onpa mielenkiintoista nähdä, miten tämä tehoaa kasvoille ja öisin silmänympäryksille. Hinta on aika suolainen.... Voide sisältää hyaluronihapon lisäksi sheavoita, glyseriiniä, niasiinia (B3-vitamiini), merivettä, manteliöljyä, allantoiinia (rauhoittava), ja setyylialkoholia (ihon pehmentäjä). Näköjään normaalisti 50 ml:n pakkaus on tyylikkään näköinen purkki, mutta minä pidän tästä tuubista, vaikka se halvemman vaikutelman tekeekin.


Viimeisenä laatikosta löytyi Mon Guerlain -tuoksunäyte. En hihkunut innosta, mutta pitää kai sitä joku huippuedullinen näyte olla kompensoimassa tuon edellisen kalliin naamavoiteen hintaa.

Mitä pidit boxista tällä kertaa?

2 kommenttia:

  1. Harmi, että nämä Glossyboxit eivät ole niin mielenkiintoisia kuin toivoi. Itse harkitsin myös tilaamista, mutta en taidakaan. Avantin voide totta kai olisi hinnan puolesta kiinnostanut, voiko se olla niin hyvä. Itse tilailen aina välillä erän Jolie-boksia ja siitä olen pitänyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä. En myöskään tiedä, kultaako aika muistot, ja oliko se Lontoon-aikoinanikaan tilatessa tuon kummempi. Ehkäpä suomalaiset ovat tottuneet laajempaan valikoimaan viime vuosikymmenen aikana?

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!