tiistai 19. helmikuuta 2019

Kaksi peitevoidetta - edullista ja kalliimpaa

Kaivelin laatikoitani ja löysin esittelyyn tällaisen duon. Toinen irtoaa eBaysta muutamalla eurolla ja toinen maksaakin sitten kolmenkympin hujakoilla. Mikä kummallisinta, nämä eivät hirveästi eroa toisistaan toimivuudeltaan.


Tässä siis vertailussa vasemmalla korealainen The Saem Cover Perfection Tip Concealer, ja oikealla Nars Cosmetics Radiant Creamy Concealer. Viimeinen on tosin matkakoko, The Saemin versio on normaalikokoinen.


Tässä vasemmalla Narsin peitevoide, sävy Custard ja oikealla The Saemin voide sävyä 1.5 Natural Beige swatchattuna ranteen sisäpuolen vaalealle iholle. Molemmissa on samanlainen huopakärkilevitin.

Narsin peitevoide on kaupan 15 eri sävyssä ja Custard on siitä keskivaiheilta. Mainosteksti kertoo sen olevan kosteuttava, valoaheijastavin pigmentein varustettu, parabeeniton ja vailla synteettistä tuoksua tai pigmenttejä.

The Saemin versio on tarjolla kolmessa eri sävyssä + siitä on saatavilla kasvojenmuokkaus- ja valoversio. Siinä on taas puolestaan parabeeneja, hyväätekeviä kasvisuutteita ja fermentoituja ainesosia ja kosteuttavia aineita sekä antioksidantteja ja hajustetta, jota minä en kovin vahvana pidä.


Molemmat toimivat yhtä hyvin, peittävät, eivätkä karkaa juonteisiin. Vasemmalla Nars, oikealla The Saem. Jos kiinnostuit, The Saem löytyy myynnistä mm. eBaysta näiltä myyjiltä. Narsia myyvät mm. isot eurooppalaiset kosmetiikkanettikaupat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!