sunnuntai 20. joulukuuta 2020

Ajankohtaista

Ihan vaan tiedoksi, että arvonnan voittajalla on enää muutama tunti ilmoittautua. Muuten palkinto menee toiseen joulupakettiin, eli maanantaina sitä ei voi enää lunastaa. ***** Jos suoraan sanotaan, tämä uusi Blogger on ihan PERSIASTA!!!!! Yritin muokata edellisen postaukseni asettelua, ja ainoa näkymä on tämä:
Entisessä versiossa oli sentään muokkausmahdollisuus. Nyt ei näköjään ole sitäkään. ***** Yksi harmin aihe koskee viime viikon verikokeita. Lääkäri soitti hematologialta, että tilanne on huonontunut, paraproteiinin määrä on lisääntynyt huolestuttavasti ja munuaisfunktio on huonontunut. Eipä juuri naurata. Mukavaa joulun odotusta joka tapauksessa.

17 kommenttia:

 1. Tämänkin postauksen asettelu on harmillisesti päin honkia, anteeksipyyntö siitä :(

  VastaaPoista
 2. Voi minäkin odottelen verikokeen tuloksia ja papakokeen,papakokeessa kuulemma menee pari kuukautta ja johtuu koronan tutkimesta,että menee niin kauan,joku samantyyppinen testaustapa tms.Hyvää joulua kuitenkin!

  VastaaPoista
 3. Mitä tuo sitten tarkoittaa,että paraproteiinien määrä lisääntynyt ja munuaisfunktio myös?

  VastaaPoista
 4. Munuaisten toiminta on siis sammumassa, mikä on paha juttu.

  Tässä lisää taudistani:

  https://www.hematology.fi/fi/book/export/html/5219

  https://www.celgene.fi/tietoa-terveydesta/multippeli-myelooma/

  VastaaPoista
 5. Joskus vaan haluaisin kuolla :(anteeksi, kateellinen voi ihminen olla ihan mistä vaan,mutta tsemppiä sulle eteenpäin!
  joskus olen niin väsynyt:(

  VastaaPoista
 6. Antteksi hölmöt tekstini, joskus tuntuu,että ei jaksa, ja sitten voi olla kateellinen vaikka toisen sairaudesta,niin hullulta kuin kuullostaakin.

  VastaaPoista
 7. Siis tämä verisyöpä on edennyt.

  VastaaPoista
 8. Miten papa-kokeessa voi mennä noin kauan?

  VastaaPoista
 9. Oli naisten terveystarkistus 45 vuotta.30 vuotiaana löytyi 3 tason solumuutokset,tehtiin loopkonisaatio ja poistettiin solumuutokset.liittyy siihen,että koron atestit menee sman tapaisella testillä niin papakoe tulokeste viivästyy sen takia, näin mulle sanottiin

  VastaaPoista
 10. samoja resursseja molemmat kokeet tms

  VastaaPoista
 11. joo,tiedän että sun syöpä on edennyt :(

  ymmärrän:(

  VastaaPoista
 12. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poistin tämän kommentin, koska siinä oli henkilökohtaisia tietoja. Mä olen hyvin ei-kaupallisella puolella hommissa, eli kliinisten tutkimusten kanssa touhuan. En siis "edusta" mitään tuotteita.

   Poista
 13. Onpa ikävää että tauti on edennyt. Muistelin että sinulla olisi ollut plasmosytoomia lannerangassa mutta myeloomat kriteerit eivät olisi täyttyneet. En varmaan ole lukenut kaikkia postauksiasi. T. Eeva E

  VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!