lauantai 8. toukokuuta 2021

Japanin ihmevoide

Olen varmaan tätä aiemminkin täällä mainostanut... Jos pitäisi autiolle saarelle ottaa mukaan vain yksi kosmetiikkatuote, se olisi tämä superkosteuttava Yu-Be-merkkinen voide.

Voide on paksua tahnaa, mutta ei ollenkaan kovin rasvaisen oloinen. Se sisältää runsaasti kosteuttavaa glyseriiniä, ja uppoaa ihoon hyvin. 

INCI: Glycerin, Water, Isopropyl Myristate, Stearic Acid, Glyceryl Stearate SE, Triethanolamine, Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Glycyrrhetinic Acid, Camphor, Riboflavin (Vitamin B2), Hydrogenated coco-glycerides, Stearyl Alcohol, Polysorbate 80, EDTA, Ascorbic Acid, Sodium Hyaluronate.

Steariinihappo muodostaa iholle suojaavan kalvon ja estää kosteuden haihtumista pois. Se on kuitenkin ihoa tukkimaton, eikä sisällä parabeeneja tai tuoksuaineita tai väriä.

Tämä on todellinen monitoimivoide, joka toimii myös ärtyneellä ja vahingoittuneella iholla. Itse käytän nyt silmänympärysvoiteena (ja se ihan oikeasti siloittaa juonteita ja tulee posteineenkin halvemmaksi kuin monet kaupasta ostetut sy-voiteet toimien jopa paremmin) ja pehmittämään karheita kyynärpäitä - toki muuallekin.

Voidetta saa tilattua netistä (eBAY, Amazon jne.), eikä se maksa paljoa edes postikuluineen. Yuskin on vastaavanlainen japanilainen tuote.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!