torstai 30. joulukuuta 2021

Hämmästyttävän hyvä kynsilakka

Lykon joulukalenterista tuli varsin nudensävyinen kynsilakka. En yleensä mitenkään innostu creme-lakoista, koska ne menevät kynsillä samean näköisiksi alta aikayksikön (ja varsinkin, jos rasvailee käsiään), eikä niiden kestävyyskään ole yleensä mitään huippuluokkaa.

Tämän lakan kanssa homma oli täysin toinen. Nyt väri on ollut kahdella kerroksella peittävä ja kestänyt jo viikon, plus säilyttänyt kiiltonsa. Olen lievästi sanottuna hämmästynyt.


Kyseessä on ilmeisestikin Lykon oma merkki nimeltään London Grace. Sävy on nimeltään Blossom ja sitä näkyy saavan Lykolta, useat muut sävyt näyttävät olevan (tilapäisesti) loppuunmyytyjä. Alla hiukan todenmukaisemmat ja enemmän päivänvalossa otetut kuvat sävystä. Pigmenttiä riittää.


Lykon sivuilla näitten kynsilakkojen kuvaus lienee konekäännetty, sillä siinä on jopa humoristisia piirteitä. Vai mitä sanotte esimerkiksi tästä: "London Grace on kymmenen ilmainen kynsilakka.....". Tarkoittaa ilmeisimmin 10-free nail varnish. Tällainen lakka ei yleisimmin sisällä tolueenia, formaldehydia, parabeeneja, ksyleeniä, (synteettistä) kamferia, hartseja, styreenejä, ftalaatteja, diputyylia ja bentsofenoni-1:stä. Täällä avataan asiaa lisää.

Käännöksistä vielä, minulle ei ihan selvinnyt, mitä tämä tarkoitti muutaman lakan kuvauksessa: "London Grace -tuotteet ovat, kuten aina, vegaanisia, 10-vapaita ja julmia ilman pysyvää tulosta." Ahaa! Selvisihän sekin sitten! Eli tarkoittaa, että tuote on eläintestaamaton (cruelty-free) ja se on pitkäkestoinen kynsillä. En kyllä ymmärrä, miten siinä automaattikäännöksessä on päästy tuollaiseen tulokseen... Ja onhan siellä muitakin pikku fiboja käännöksissä, kaikkea en jaksa listata tähän.

Aion tilata tuolta ainakin päällyslakan ja jotakin muutakin. Nyt kun alan päästä tämän Blossomin kautta sinuiksi noiden creme-lakkojenkin kanssa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!