torstai 23. joulukuuta 2021

Löytö kosmetiikkakalenterista

Minulla on tänä vuonna Lykon Skinderella-kalenteri ja Douglasin eBaysta bongattu viimevuotinen kosmetiikkakalenteri. Olen pitänyt kovasti noista Douglasin kalentereista, ja ihan vinkkinä, että edellisvuotisia saa eBaysta (eBay.de) noin 30-40 euron hintaan, eivätkä postikulut Saksasta ole yleensä pahat.

Lykon kalenteri tuli varsin tukevassa laatikossa, jolle on varmaan käyttöä jälkeenpäin säilytyslaatikkona. Se, mistä en niin hirveästi pidä on se, että tuotteet ovat siellä mustissa keinokuitupussukoissa. Tykkään vanhanaikaisista luukuilla varustetuista kalentereista, kuten tuo Douglasin kalenteri on. Tosin Lykon kalenterissa on sen verran täysikokoisia tuotteita, joten koko virityksen koko voisi olla luukkumallissa ongelma.Piti siis puhua tänään Lykon kalenterista tulleesta täysikokoisesta eCooking-merkkisestä päivävoiteesta. Voide tuli raskaassa lasipurkissa (kannattaa varoa pudottelemasta kylppärin laatoitukselle, voipi olla, että laatat halkeavat tämän painosta) ja on päivävoiteeksi todella tuhtia, eli lähinnä kuivaihoisille sopinee erinomaisesti. 

Minä en niin tuhtia voi käyttää päivisin meikin alla, sillä naama kiiltelisi alta aikayksikön, eikä mikään meikki pysyisi sen päällä, olkoonkin, että se imeytyy todella hyvin. Käytän siis yöksi seerumin päällä, ja siinä se toimii enemmän kuin hyvin.

Voide sisältää ihan listan kärkipäässä muun muassa sheavoita ja aprikoosinsiemenöljyä, glyseriiniä, vehnäuutetta (antioksidantti), hyadisiinia (toimii kuulemma hyaluronihapon tavoin), trylageenia (peptidikombinaatio, joka vaikuttaa ihon kollageenin tuotantoon ja suojaamiseen) ja auringonkukansiemenöljyä. Öljyt ja rasvat todella tuntuvat ja tekevät voiteesta paksun ja ihoa tehokkaasti pehmentävän (en pidä sanasta "kosteuttava" öljyjen ja rasvojen ollessa kysymyksessä, sillä eiväthän ne  kosteuta per se).

Voide tuntuu kyllä todella hyvältä, olen yllättynyt! En tiedä, mitä mahtaa maksaa vapailla markkinoilla. Pikainen tutkailu osoittaa, että noin 34-40 euron välille asettuu hinta, eli ei ihan mikään "markettihintainen" tuote.

Vahva suositus, ainakin, jos sinulla on kuivemmansorttinen iho. Minulla on helposti öljyyntyvä sekaiho, ja se pelittää yöllä hyvin siinäkin. Tähän tutustuttuani olisi kiva nähdä, mite tuhti se yövoide mahtaakaan olla!!? 

Mukavaa joulun odotusta, minulla on kaikki vielä alkukantimissa, siivooja tulee tänään ja jospa sen jälkeen saisin lahjatkin paketteihin. 

1 kommentti:

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!