lauantai 18. joulukuuta 2021

Skin Treat

Jälleen yksi silmänympärysvoide on tullut elinkaarensa loppuun kosmetiikkavalikoimissani, ja se on Skin Treat -merkkinen. Tämä Skin Treat Bakuchiol + Peptide Eye Cream, eli nimensä mukaisesti muotiraaka-aine bakuchiolia ja peptidejä sisältävä aika kevyenoloinen silmänympärysvoide on pakattu tuubiin, ja hyvä onkin, sillä tällainen löysähkö massa ei purkissa pysyisi.

Tilasin tämän hiukan sokkona Kicksistä, enkä siis testaillut sitä ollenkaan etukäteen. Huomio kiinnittyi suhteellisen edulliseen hintaan ja ennestään minulle tuntemattomaan merkkiin. Jos olisin testannut sen etukäteen, tuskin olisin ostanut, koska olisin arvellut sen turhan kevyeksi, sillä olen tuhdimpien silmänympärysvoiteitten käyttäjä.


Hyvä, että tilasin tämän, sillä näennäisestä keveydestään huolimatta se kosteutti aika hyvin, varsinkin, kun sitä hieman kerrosti.

Tämän voiteen sisältämä bakuchiol on noussut viime vuosina suosioon lempeämpänä vaihtoehtona retinolille. Bakuchiolin ja tehokkaiden peptidien lisäksi voide sisältää mm. kosteuttavaa betaiinia (kaurasta), glyseriiniä, kollageenia (sekin toimii kosteuttajana!), hyaluronihappoa ja ihoa pehmentäviä öljyjä, kuten avokado- , camelina- ja rypsiöljyä. Erinomaisena antioksidanttina tämä voide sisältää kaktusviikunauutetta. Varsin pätevä ainesosalista siis! Säilöntäaineena siinä on muuten fermentoitunutta retiisinjuuriuutetta, mielenkiintoista... 💪.

En olisi ihan testerin perusteella tätä voidetta valinnut, mutta nyt ajattelen, että hyvä, että tuli ostettua sokkona. Ei tämä todellakaan mikään huono ole! Paksumpaa se olis ehkä saanut olla, mutta se on toisaalta pikkujuttu, jos/kun se kerran näinkin toimii. Konsistenssi on vain oma päähänpinttymäni.

Kuten mainitsin, en ollut aiemmin koko merkistä kuullut yhtään mitään. Mielenkiintoinen ruotsalainen brändi se kuitenkin näkyy olevan, valmistavat 100% vegaanista kosmetiikkaa luonnon antimia hyväksikäyttäen. Ehkäpä kuulemme lisää tästä tuotemerkistä vielä tulevaisuudessa tämänkin blogin kautta.

2 kommenttia:

  1. Luulin,että tää on joku Kicksin oma merkki?Kiinnostavalta kuullostaa ainesosiensa perusteella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kicks kyllä myy tätä, mutta luulen, etteivät nämä brändit ole muuten sidoksissa.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!