keskiviikko 2. helmikuuta 2022

3. päivä: Lepoa ja probleema Instagramin kanssa

Tänään on ollut lepopäivä. Keittosuolaliuos on tippunut suoneen läpi yön, ja jatkui vielä aamupäivästä alkuiltapäivään. Tuloksena on ollut aivan mahtava turvotus, joka tarvitsi päivän mittaan ihan yhtä mahtavat nesteenpoistolääkitykset, niin suun kautta kuin parenteraalisesti (i.v.). Eikä se ole ihan vielä edes auttanut kunnolla, joten lienee tulossa tukala yö.

Labroista sen verran, että hemglobiini oli tullut odotetusti alas (95), munuaisarvo (kreatiniini) normalisoitunut (86!!!!), punasolut ja verihiutaleet oletetusti alaspäin ja punasolut hiukan "laihanpuoleisia", mutta ei mitään ihmeellistä siis missään arvoissa. Eikä senpuoleen olotilassakaan (tylsistymistä lukuunottamatta). Huomista siirtoa odotellessa siis...

Alhaiseen hemoglobiiniin olen saanut säännöllisesti EPOa, eli erytropoietiinia, jota urheilijat epäilemättä käyttävät (sääntöjen vastaisesti) buustaamaan suorituksiaan. Hyvä lääke, mutta kirvelee ihan jäätävästi varsinkin ellei injektioaine ehdi tarpeeksi lämmetä ennen pistämistä.


Niin, Instagramista ja kirjautumisongelmasta piti kertomani. Ehkä olette huomanneet, ettei se ole päivittynyt hetkeen aikaan? Syynä siihen on, että systeemi alkoi kysellä uudelleenkirjautumista turvallisuuden nimissä ja sain pyytää jonkin kirjautumiseen tarvittavan koodin s-postitse. Tein pyynnön, mutta en näytä saavan sitä koodia sinne. Ja kyllä, minulla on oikea s-postiosoite, sillä siihen olen saanut meilit perustaessani ko. Instagram-tilin.

Mikä neuvoksi? Yritin jo useampana päivänä ja useaan otteeseen, ja kun kaivelin lisäinfoa onnistumatta saamatta koodia, oli neuvo resetoida salasana. Ei onnistu sekään, koska kooditta en pääse eteenpäin.

Onko joku lukijoista viisaampi asiasta ja osaisi neuvoa? Valitettavasti Instagramilla ei ole mitään online-tukeakaan, tai ainakaan minä en löytänyt mitään tietoa sellaisesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!