Leipien väliin laitoin savustettua kana-Lyoneria, joka on hiukan kuin kanasta tehtyä lauantaimakkaraa. Oikein herkullista.
Väliin meni myös hiukan remuladea (joskus saatan laittaa jopa ketsuppia pikku tirauksen sen sijaan), yksittäispakattu sulatejuustoviipale (Suomessa esim. Koskenlaskija on maukas!) ja tomaattisiivuja.
Paina toinen voideltu paahtoleipäsiivu täytteiden päälle ja loppu sujuukin kuin tehdessä köyhiä ritareita (tai French Toastia): Täytetty leipä uitetaan molemmin puolin kananmuna-maitoseoksessa ja paistetaan molemmin puolin pannulla kunnes se on molemmilta sivuiltaan kullanruskea ja rapea ja sisuksen juusto ihanasti sulanut!
Jos haluat tarjoilla toastin hiukan "hienommin", leikkaa se diagonaalisesti kahdeksi kolmioleiväksi terävällä veitsellä, asettele palat kauniisti (toisen kulma toisen päälle) ja tarjoa kylkeen pieni vihreä salaatti.
Nam!
Kuulostaa hyvältä, taidanpa tehdäkin. Ruokajuomaksi kuplavettä tai Moselin kuivaa Rieslingiä. Alkoholiton tai alkoholipitoinen olutkin sopii.
VastaaPoistaGuten Appetit! Tämä oli taas vähän tällainen "mitä kaapista löytyy -ruoka". Nuo tuossa kuvassa olevat Hänchen-Lyonerit olivat todella hyviä!
PoistaNiin ja ehdottamasi juomat varmaan myös sopivat, itselläni oli vain jääkaappikylmää hanavettä :D
PoistaMulla on sellainen voileipägrilli, pitäisi joskus tehdä taas kolmioleipiä. Ne on hyviä mutta koska yritän välttää leivän syöntiä, harvoin tulee tuota käytettyä...joskus laitan kanssa tomaattia väliin mutta ne saattaa vähän tursuta ja olla aina tulikuumia heti tuoreeltaan...
VastaaPoistaMulla sama juttu; syön leipää ehkä pari kertaa vuodessa. Tosin kyllä ainakin tuollainen toast aika hyvältä maistuu silloin harvoin kun leipää syö.
PoistaPannulla paistaessa voi paremmin kontrolloida lämpötilaa, sillä on totta, että voileipägrilli tekee todella kuumat leivät.