tiistai 1. elokuuta 2023

Babor, osa 2

Suomessa Babor on tunnettu lähinnä ampulleistaan, mutta kuten aiemmasta postauksestani näitte, ihonhoitotuotteita on joka lähtöön ja brändillä on jopa meikkejä.

Ystäväni osti Baborin tehtaanmyymälästä kosteuttavan meikkivoiteen, ja sepä olikin aivan loistava! Saas nähdä, ettei vaan pidä hankkia sellainen itsellekin, vaikka en todellakaan nyt tarvitsisi yhtään sellaista lisää.



Sävykin oli ihan nappivalinta (04 Porcelain, joka ei edes ole se kaikista vaalein sävy koko valikoimasta). Itse tuote on seerumimaista ja sisältää kosteuttavina ainesosina niin glyseriiniä kuin hyaluronihappoa. Itse asiassa pohjana on Baborin Hydra Plus -ampulli, ja sehän on todella kosteuttava.

Ensinäkemältä tämä meikkivoide tuntui ohuelta, mutta se on kuitenkin tarpeeksi pigmenttistä peittämään ohuenakin kerroksena. Ystäväni mainitsi myös sen riittoisuudesta; pieni tippa riitti jo isolle ihoalueelle.



Kasvoilla tämä näytti todella siloittavalta ja sillä tuli upea iho! Se ei myöskään tarttunut/lähtenyt iholta esimerkiksi nenäliinaan niistettäessä.

Sävyjä on yhteensä 15.

Kuvakaappaus valmistajan sivuilta.

Vahva suositus, tällä tosiaan tulee hehkeän näköinen iho! 

Tätä meikkivoidetta myyvät Suomessa mm. Nordicfeel, Eleven, Kicks, Skincity, Youty, Lyko, Parfumdreams ja Bootz.

EDIT: Ja ostinhan minä tuon meikkivoiteen sitten itsekin, on se kasvoilla niin hyvän näköinen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!