perjantai 24. kesäkuuta 2011

Kenkaostoksilla

Mina en ole mikaan kenkafriikki, siita yksinkertaisesta syysta, etta minun on aarettoman hankalaa ylipaataan loytaa sopivia ja mukavia kenkia. Jalkani on pieni, mutta valitettavan levea ja rintava.

Koska kavelin viimeisten viikkojen aikana monta kenkaparia tuusannuuskaksi, paatin tehda hiukan nettiostoksia, ja tilasinkin sitten nelja paria Redfootin kokoontaitettavia "kasilaukkukenkia" varoiksi.

Laitan kuvia noista Redfootin kengista, kunhan saan ostokseni, yksi paketti on ilmeisestikin paassyt katoamaan, ja joillain malleilla oli toimitusongelmia.

...ja viimeiseksi viela "kasilaukkukumpparit":

http://www.redfootshoes.se/product.aspx?f_id=46082

Kaytannollista, eiko totta? Nuo ballerinat ovat ihan hyvia myos silloin, jos jossain juhlissa on sattunut tanssimaan korkokengilla jalkansa kipeiksi.

Lisaksi tilasin "kaupunkicrocksit" (ostin joskus mustat Caymanit USAsta, mutta niilla ei paljoa kehtaa kulkea ihmisten ilmoilla muuta kuin koiraa ulkoiluttamassa puistossa):


Naissa Crockseissa on kiva kolmen sentin "piilokorko", ja ovat mukavat jalassa.

Grrr, hinta oli naemma pudonnut 8 euroa siita kun pari paivaa sitten ne tilasin.

Spartoo.fi 'sta ostin kaksi paria hiukan fiinimpia kenkia:



Beigenvariset ovat nahkaa (ja ah, niin muodikkaat "nudet"), ja jalkimmaiset mokkanahkaa.

Netista on kylla huomattavan helppo ostaa kaikenlaista. Kaupoissa kun on todella rasittavaa juosta etsimassa jotain vaatetta, tai sitten kenkia. Kosmetiikasta ja luontaistuotteista puhumattakaan. Viela kun saisi tilattua ruokaostoksensa kotiovelle, niin se jo olisi ihan luksusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!