keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Mausteita ja muuta eBaysta

Jos nyt jatetaan kosmetiikkapuoli sikseen ja puhutaan vaikka kokkaamisesta vaihteeksi. Huomasin, etta eBaysta saa tilattua kaikenlaisia mausteita (mita ei normaalisti Suomesta saa), ja erilaisia hedelma- ja yrttijauheita ja -sekoituksia.

Kaikenlaista hyvaa eBaysta.
Hankin tomaattijauhetta, gojimarjajauhetta (joka on tuolla takana vasemmalla, ei ole ollenkaan sen varista kuin gojimarjat, mika hiukan yllatti), banaanijauhetta (jospa kaytan leivonnaisiin ja vihersmoothieihin), appelsiininkuorijauhetta (nam, nyt tulee hyvia muffinsseja!) ja punajuurijauhetta. Lisaksi lahetyksessa oli pussillinen hikkorinsavu-vaahterasiirappimaustetta, joka on myos hyva lisa ruoanlaittoon. Voi ripotella jopa salaatin paalle.

Syy tuohon punajuurijauheen tilaamiseen on se, etta punajuurimehun on tutkittu alentavan verenpainetta. Tatakin pitaa siis kokeilla. Kylla kroppa tietaa, mita tarvitsee, ja olenkin viimeaikoina syonyt punajuuria todella paljon. Punajuuria ja wasabia  - aah!

Tilasin tarvikkeet taalta. Sielta toimitetaan edullisesti Suomeen (vaikka mausteen kohdassa sanottaisiinkin ettei), ja minun pakettini tuli parissa paivassa. Erittain hyvaa palvelua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!