sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Pakkaamista

Olin tanaan syopayhdistyksen kurssilla, ja sen jalkeen kuukahdin koirulin kanssa petiin heraten vasta muutaman tunnin paasta. Nyt pitaisi pakata. Asia, jota syvasti inhoan...

Miten se aina voikin olla nain vaikeaa? Sitten tiedan kuitenkin haalivani tavarani kasaan juuri ja juuri viitta minuuttia ennen lahtoa, ja kauheassa kiireessa. Ei tama reissuunlahto nayta yhtaan sen paremmalta.

Eika silta nayta kelikaan Amsterdamissa. Sadetta, sadetta... Pitaa pakata mukaan kosteudenkestava hiuslakka, jos aikoo nayttaa vahankin huolitellulta. Sebastianilla on sellainen, ja sita on varastossa.

Huomenna voi sitten "viettaa laatuaikaa" Kastrupin kentalla, 2h odottelua loungessa. Tai shoppailemassa. Se kun onneksi on moniin muihin kenttiin verrattuna ihan siedettava paikka.

Hotellin olen varannut Vondelparkin pohjoislaidalta. Joskus aikoinaan tuli punkattua Amsterdamissa miesystavan luona Vondelparkin lansikarjessa. Olivat kivoja aikoja ne. Puiston toiselta puolelta paassee kakkosen ratikalla konferenssipaikalle.

Oi, menisin niin mielellani huomenna Melkhuisiin istuskelemaan terassille, se kun on sopivan lahella hotellia, enka ole siella pitkaan aikaan kaynytkaan, mutta kuka siella sateella istuu  - sunnuntaisin se kuitenkin ihan pursuaa vakea.

Maanantai on varattu shoppailuun. Kukkatori, taalta tullaan taas! En varannut mitaan isoja setelitukkuja mukaan (siella ei taida kayda kortti kuin yhdessa kaupassa, siina, mika on lahinna Munttorenia, siis sita tornia ("Mint Tower"). Kuitenkin ostan sielta taas kamalasti kaikenlaista, vaikkei mulla ole edes puutarhaa!

Lushissa kylla sitten saa rahaa menemaan, mutta sita en viitsi sivuuttaa, silla tarviin ainakin yhden matkashampoon. Kiintean sellaisen, jossa on hoitoaine samassa. Siinapa ne ostokset.

Kurssi aiemmin tanaan oli ihan hyva. Mukava keskustella vaihteeksi pehmeista arvoista ja arvopohjaisesta vapaaehtoistyosta ainaisen rahojen, saastojen ja voittojen asemesta. Sain siella luotua yhden kontaktinkin, josta saattaa tulla arvokas :)



2 kommenttia:

  1. Hyvää, nautinnollista matkaa!

    VastaaPoista
  2. Arvonnassa on hyva tilaisuus voittaa - osanottajia vahan talla hetkella. Naytteisaq mukana myos BB-voiteita!

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!