sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Sekaihosta, suurista ihohuokosista ja laikukkaasta ihosta

Taalla on jo kaksi postausta suurten ihohuokosten tekemisesta pienemmaksi, olkoon tama nyt hiukan sille(kin) taydennysta.

Luin nyt jostakin aspiriinin (siis sen vanhanaikaisen kipulaakkeen) kayttamisesta ihon kuorimiseen. Salisyylihappoa on siihen kaytetty jo vanhastaan, ks. aiempi postaukseni karheista kantapaista. No, koska kerran jostain loytyi pari liuskaa aspiriinia, niin pitihan sekin kokeilla.

Hommma sujuu seuraavasti: Puhdista iho huolella (ei tarvitse kayttaa kasvovetta viela tassa vaiheessa). Ota kammenelle yksi aspiriinitabletti (ohje ei kertonut minka vahvuinen, mutta koska minulla oli 500 mg:n tabletteja, kaytin yhden sellaisen) ja kostuta se muutamalla vesipisaralla. Kun tabletti muuttuu tahnaksi, hiero tahna kasvoillesi (minusta tassa tuli hiukan mekaanistakin kuorintaa, silla seos oli aika karkeaa.

Sen jalkeen levita iholle kuoriva kasvonaamio. Minulla oli Reviva Labsin Oxygen-naamio, jossa vihrea papaija toimii kemiallisena kuorijana, ja joka sitten samalla myos toimittaa happea henkea haukkoville ihohuokosilleni. Uskon, etta ihon pinta tarvitsisi enemman ravinteita verenkierron mukana, silla puhdistus tuon aiemmin mainitsemani puhdistusharjan kanssa on myos auttanut asiaa.

Puhdistusharjan kanssa myos hieroin hiukan kasvoja ennen naamion poispesua.

Lukuunottamatta tuota mekaanista kuorintaa, iho ei kasittaakseni kemiallisesti (ainakaan salisyylihapolla) kuoriudu heti, vaan jonkin ajan (paivan?)paasta. Jaan odottelemaan tuloksia.

Niin, sitten viela siita ihon laikukkuudesta, tai epatasaisesta varista. Minulla ei ole mikaan pigmentiton tuote toiminut niin hyvin kuin Dermalogican Clear Skin Bedtime for Breakouts. Aamulla heraa sen kanssa ihan hyvannakoisella iholla.

Meikin alle se ei ole tarkoitettu, mutta meikinalustuotteista, siis niista, jotka pienentavat ihohuokosia, olen kirjoittanut taalla aikaisemmin.


Kuorimisaineet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!