lauantai 28. huhtikuuta 2012

Ongelmia

Reissu tuli tehtya, ja koska en nuku oikein kunnolla vieraissa paikoissa (lisäksi olin vielä unohtanut ekana yöna ikkunan auki), on nyt väsytellyt aika makeasti. Ei ollut vielä Amsterdamissakaan kesä. Koleaa ja sateista.

Talsin sitten keskiviikkona kaupungilla (kukkatori ja Lush) niin, että koivet ovat nyt todella kipeät. Jalat ovat tottuneet korkokenkiin, ja sateen vuoksi vaihdoin jalkaani Redfootin ballerinat, kadut kun olivat hiukan liukkaita.

Nyt pääsen hätinnä kävelemään. Kotona odotti myös muuta päänsärkyä, joista pahin oli uuden Macin läppärini kummallinen ongelma; se kun ei tunnista näppistä nyt laisinkaan. Lieneekö tuo MacKeeper siivonnut muassaan jotain tärkeää pois? Tai ehkä ei, sillä eilen se toimi ihan moitteettomasti ja nyt sitten saan kirjoitella tällä tylsän hitaalla HP:n koneella, johon sitten ensi töiksi sai päivittaa virusohjelman.

Hermot menevät  - ja sitäpaitsi mulla on kalenteri ja MsOffice-paketti juuri tuolla Macillä. Toisen MacBookini latauspiuha on jotenkin vioittunut, joten sitakaan en voi käyttää, akku on siitä mennyt jo ajat sitten, ja päätin, etten jaksa sitä enää uusia.

Kolmatta Macciä en ole viela kokeillut, ehka pitää kaivaa sekin piuhoineen esiin huomenna.

Lisäksi olen unohtanut vaihdattaa auton renkaat... Ensi viikolla siita voi jo ropsahdella sakkoja.

Hommaa on siis luvassa.

Onpa kuitenkin nyt kukkasipuleita ja siemeniä! Olisipa nyt vaan paikka niille. Stevian siemeniäkin löysin ja ostin pari pussia. Pitää kokeilla kaikenlaista. Laitan kuvia, kunhan saan tuon toisen koneen kuntoon. On kakenlaisia vihreita juttuja ja valkoisia minimunakoisoja. Dahlioita parvekkeelleni. Olen todella syyntakeeton ostoksissani, kun sinne pääsen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!